Kan en 15 åring norsk ungdomskoleelev vær et godt kjøp for et av verdens største fotball-lag? Utvilsomt om talentet er så god om Martin Ødegaard, men å tro at unggutten skal allerede signere og spille for det spanske storlaget, er å tro på julenissen. 

– I følge norsk og spansk presse skal Martins far igjen vært på besøk i Madrid for å se på forholdene, dette er andre gang pappa Hans Erik har vært i Madrid for å kartlegge sønnens videre karriere. Nå har hovedpersonen selv vært med til Spania for å se og høre hva det hele kan bli, om alt faller på plass.

Man skal sette seg hårete mål, så hvorfor ikke gå for de helt store lagene og skrive de helt store kontraktene med det samme? Martin Ødegaard jaktes av samtlige storklubber i Europa, deriblant Manchester United, Chelsea, Liverpool, Arsenal, Ajax og Barcelona.

Per i dag kan det se ut til at det er Real Madrid som leder an i jakten på  sikre seg 15 åringens verdifulle signatur.

10636364_642609605846821_3940824986057146929_o Foto: Copyright KNHfoto

Så er det betimelig å spørre, hva kan Martin lære ved å sitte på benken i Madrid? Mer enn å spille fast på Strømsgodset? Utvilsomt. Ved å være i en så stor klubb som Real Madrid og få oppleve de treningene, atmosfæren, møtene, kursene og språket, vil gi Martin en verdifull læring og erfaring mange lysår foran å forbli i Drammen.

– Problemer antall muligheter fra start på et så godt lag, vil Real Madrid satse nok på en 15 åring? Hvis ikke nå, når da? Vil han isåfall stagnere eller lånes ut til en annen klubb, vil han der får den samme læringskurven? Mange viktige spørsmål som team-Ødegaard må ta stilling til før en eventuell kontrakt signeres.

Er man god nok så er man gammel nok, et utsagn med visse forbehold. Martin er allerede en svært god fotballspiller, men har også masse å lære, ved å trene blant de beste spillerne i verden, f.eks i Madrid- vil Martin Ødegaard bli det Zlatan har betydd for Sverige.

Martin Ødegaard kan bli bedre enn Zlatan.

Da må mye gjøres riktig allerede nå. Alle som vil Martin vell må skynde seg langsomt så det ikke blir for mye læring, prøving og feiling for raskt.

Pappa Hans Erik virker å være en svært omsorgsfull, oppgående og klok pappa som vil det beste for sin sønn. Mange vil klø seg i hodet over at Real Madrid i det hele tatt er interessert i en norsk ungdomskoleelev, det er fordi Martin er per i dag kanskje blant de aller beste spillerne i verden i sin aldersgruppe.

– Derfor er det nettopp et så stort og godt lag som allerede nå er klar til å tilby familien Ødegaard et tilbud de kanskje ikke kan si nei til. Ingenting er avklart, men se ikke bort fra at unge Martin Ødegaard har spilt sin siste kamp i Tippeligaen for Strømsgodset, om han blir spart i siste serierunde mot Rosenborg.

– Man kan bare gjette seg til å det vil være en rekke agenter på Lerkendal, for å se nærmere på Norges største fotballtalent gjennom tidene. Spørsmålet er om det allerede er for sent for alle andre enn Real Madrid. Spennende tider i møte for alle som er opptatt av Martin Ødegaards framtidige fotball-liv.

 

Kilde: VG.no

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Manchester United ikke friskmeldt! Agüero avgjorde lokaloppgjøret

SERGIO REACTION: @aguerosergiokun reflects on yet another derby win and goal http://t.co/zel1qvtLyE #mcfc pic.twitter.com/q8Y6Bq247i — Manchester City FC (@MCFC) November...

FARMEN- Frank en utspekulert latsabb?

http://www.youtube.com/watch?v=6PM7qo5aLDw Frank er så langt den som har spilt spillet best i årets Farmen på TV2. Nå har derimot blitt...

Lukk