Real Madrid og Manchester United enige! En av de største profilene i Premier League forlater England til fordel for sitt hjemland. David de Gea, får forlate Manchester United til fordel for Real Madrid, ifølge SKY.

Noe overraskende, tillater manager, Louis van Gaal sin sisteskanse å reise, fem dager før seriestart. Dette kommer ikke som en noen bombe, men overraskende fordi overgangen kunne, og burde kanskje ha vært gjennomført tidligere.

Representanter fra Old Trafford-klubben skal allerede være på plass i den spanske hovedstaden for å sluttføre overgangen for David de Gea, til Real Madrid.

Real Madrid og Manchester United enige!

Real Madrid og Manchester United enige!

Overgangssum, 25 millioner pund. Mye tyder på at Louis van Gaal er lei av målvaktens flørt med spanske medier og spanske lagkamerater, i tillegg til å vært tildels svak i treningskampene inn mot seriestart.

Sergio Romero, Argentinas glimrende målvakt, er allerede signert denne sommeren, så Manchester United kan gjøre det bra uten den spanske målvakten. David de Gea har i lengre tid ønsket seg hjem, nå tyder mye på at han får det ønsket innvilget.

Manchester United vil, med eller uten de Gea, sloss om en topp tre plassering kommende sesong. Se hvilke lag som havner på de øvrige 19 plassene i denne linken. Etter vår tabell å dømme riktig nok.

Overgangsvinduet stenger ikke før 2. september, så det er fullt mulig å forsterke de fleste lagdeler – for alle lag, men seriestart er allerede 8. august, førstkommende lørdag.

Husk Chelsea – Arsenal på TV2, søndag 2. august!

Kilde og foto: Dailymail.co.uk

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Gift, men lyst på noe nytt?

Gift, men lyst på noe nytt? La det være klart med det samme, vargas12.com oppfordrer ingen å være utro, vi...

Lukk