Real Madrid spiss på vei til Manchester United! Et av de største lagene i verden er Real Madrid. De har et lag de ofte gjør samarbeide med, når det kommer til salg og kjøp av spillere. Nemlig Manchester United. Nå er enda en avtale på trappene.

Nemlig Karim Benzema til Old Trafford for £30 millioner.

Avtalen er ennå ikke bekreftet, men Uniteds langtidsmål, å få signert tidligere Tottenham-spiller Gareth Bale, strander også denne gang. Briten har dementert et skifte og vil mer enn gjerne forbli i Madrid, ihvertfall inntil videre. Det åpner døren for den sterke franskmannen Karim Benzema.

Radamel Falcao er ferdig hos Louis van Gaal, og rykte om at Chelsea skal være interessert, er plassert av kilder rundt spilleren, og ikke laget. Det betyr at Falcao er historie i England. Foreløpig.

Arsenal, Chelsea, Manchester City med flere vil komme til å slite med å få tak i en av sommerens store overgangsnavn, Paul Pogba fra Juventus. Den unge franskmannen visste for en hel verden hvilke kvaliteter han besitter i Champions League finalen.

Juventus tapte, men kjempet tappert mot et ballbesittende Barcelona.

Iniesta, vant sin fjerde tittel med sitt Barcelona, ble kåret til banens beste spiller, men Paul Pogba gjorde en meget god kamp. Han vil koste mye penger, og det er all grunn til å tro at Real Madrid har sjekkheftet klart.

Real Madrid spiss på vei til Manchester United!

Manchester United imponert ikke andre enn egen fans inneværende sesong, og skal slite med å komme langt, både i kampen om Premier League-tittelen og i en eventuell Champions League-turnering.

Om ikke Louis van Gaal får åpent sjekkhefte og får kjøpe hvem de vil i løpet av sommeren. Det er lite trolig. Det som er langt mer sannsynlig er å se hans egen landsmann, Robin van Persie vekk fra Old Trafford, sammen med flere andre blaserte stjerner som ikke har levert etter nederlenderens ønske. Juventus skal i følge ryktene være villig til å hente den frustrerte spissen. Pris? £5 millioner er nevnt.

Det er all grunn til å tro at det blir en hektisk sommer for alle som er involvert i Premier League, og alle som er interessert i å vite hvem som kommer og hvem som går.

-Visste du forresten at James Milner har signer for Liverpool fra Manchester City og at det Brendan Rodgers rydder i egne assistent-rekker? Og at de itillegg har de nylig signert den ungarske Bolton Keeperen Adam Bogdan (27). Danny Ings fra Burnley er også fortsatt linket til Anfield. Det er lett å spørre seg, er det riktige spillere til å styrke laget nok til å ta et steg opp og fram?

Om alt dette var nytt for deg, bør du lese denne bloggen daglig og lete i vårt arkiv som inneholder nær 5000 artikler om alt, mellom himmel og jord, og litt til. Inkludert fotball selvsagt.

Og at Sunderland-fansen har hatt kronerulling for å kjøpe blomster til Dick Advocaats kone, fordi hennes mann berget laget fra den sikre undergang og nedrykk. Buketten skal ettersigende være verdt £2000.

Som du sikkert har lest allerede, har vargas12.com fortalt sine lesere, lenge før det ble bekreftet, det faktum at Rafa Benitez har tatt styringen over selveste Real Madrid. De har en spiller på lista, spesielt om Benzema forsvinner. Nemlig grådige lille Raheem Sterling fra Liverpool.

Som nekter å skrive under en kontrakt som gir ham mer enn 2,3 millioner kroner per uke, for en av verdens mest kjente klubber. Forstå det den som kan.

Vi lover å følge alt på overgangsmarkedet for deg, fra det åpner 1. juli til 31. august, men også lenge før og lenge etter. Vi kommer også med anakdoter, tips, hint og nyheter som omhandler alt du vil vite om engelsk fotball. Alt du bør gjøre er å like vår Facebook-side.

Sesongen i England starter ikke før 8. august, innen den tid, skal både ditt og mitt favorittlag gjøre store endringer. Er det grunn til å glede – eller grue seg?

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Paradise Hotel 2016 – søk nå!

Nå er det endelig mulig å søke for neste sesongs Paradise Hotel. Endelig er din mulighet kommet, du kan bli...

Why Is Love Illegal? #tacklehomophobia

Om du er forelsket i en av samme kjønn, bør du gå å henge deg, eller ta livet ditt, du...

Lukk