Hvis du skulle kunne få velge blant samtlige Reality-serier av dem alle. Hvilken var ditt ultimate mål å vinne? «Parasdise Hotel,» «Farmen,» «Big Brother», «71 grader Nord», eller «Robinson» og helt sikkert mange flere det er mulig å melde seg på. Har du din favoritt?

Å bli kjent via TV er for mange unge et mål i seg selv. Noen ser på de store premiene som en grunn alene for å søke seg med i en eller flere reality-serier. Er du forberedt på å bli kjendis?

– Privatlivets fred forsvinner i det øyeblikket du er en kjendis, det gjør ikke higen etter kjendisstatusen mindre. Mange tusen unge mennesker melder seg på diverse reality-serier i den mening at de blir den neste Pilgaard ( Paradise Hotel, TV3) eller den nye Robinson-programmlederen etter Christer Falck.

Uansett hva du skulle velge å melde deg på- uansett hvilken Reality-serie du lekser å se på eller mer enn gjerne skulle deltatt i. På vargas12.com vil du i tiden som kommer finne påmeldingskjema for «Paradise Hotel» og en rekke andre serier du kan vinne enorme premier i.

Vi har tidligere vært først ut blant alle bloggere i Norge med å levere søknadsskjema til alle serier på TV.

Nå er det viktig at du følger godt med i tiden fram til jula, og ut på nyåret. Samtlige serier du har sett på TV i 2013 vil også ha deltagere for neste år. Det kan bli deg. Det er nettopp du som kan vinne «71 grader Nord», «Farmen 2014» eller «Paradise Hotel.»

Kanskje er det nettopp du som blir invitert i sofaen til Thomas og Harald fordi du er Norges neste Reality-stjerne?

Når du skal søke på deltagelse i et program så er det visse kriterier som må ligge til grunn. Du må være 18. år, du må ofte være singel (ikke i alle) Du må være sund og frisk samt tåle å være sammen med andre fremmede mennesker over lang tid på et lite sted. Har du god fysikk er det ofte en stor fordel i flere av seriene du vil se på TV i framtiden.

Søk i tide og lykke til.

Foto: Flickr/  lisalawlor1990

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Sveriges mest populære blogger blir mamma

Blondibella, selveste Isabella Löwengrip (22), den blogger med flest følgere i hele Norden skal snart ha barn. Hun har mer...

Får du blikk og kommentarer om dine ekstra kilo?

Kropps-hysteriet vil ingen ende ta. Gutter og jenter, kvinner og faktisk menn er mer opptatt av sitt utseende enn noen...

Lukk