Eller andre småkryp? Hva med rotter, slanger eller kakerlakker? De finnes i mange størrelser og fasonger, er ikke spesielt innbydende, og de kommer snart i en kjeller nær deg! Edderkopper elsker mørke og fuktige rom, og er ofte å finne på badet, under vasken, bak do eller i sluket i dusjen….

Jeg liker ikke noen av de nevnte arter, og spesielt ikke edderkopper! Jeg bodde en gang et sted, der jeg grudde meg for å gå på badet for jeg visste at det var mange edderkopper der om morgenen, ikke alltid, men noen ganger, var de der, svære hårete og med lange ben, og bakoversveis, og hoggtenner- vel de hadde ikke det, men når det var fire fem av de store sorte, på forskjellige plasser på badet, så blir man litt satt ut…

Jeg vet det er mange der ute som deler min skrekk og lider av araknofobi, og det starter nå på våren, da kommer de- opp fra gjemmestedene sine. Og de gjør sikker nytte for seg i næringskjeden et sted de også- men jeg vil ikke at de skal gjøre det hjemme hos meg, og på mitt bad! Jeg innrømmer lett at jeg hater de lange tynne bena og den hårete kroppen, fysjom!

Vet det finnes kurs for å bekjempe denne fobien, men jeg er liksom ikke helt der synes jeg. Ser jo etter de fortsatt, når jeg er på badet, men det er noen måneder siden jeg fant en sist, ikke rart det når det har vært en snitt tempratur i Norge de siste måneder på mins 15 grader, ikke i det siste- men i vinter var det det! Håper kulda har tatt knekken på djevlene, i hvertfall noen av de!

Er du redd for edderkopper, eller annet små kryp, venter i spenning på å høre om din fobi!?

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Hvordan unngå at partneren er utro

Du må rett og slett gjøre deg så attraktiv- ikke nødvendigvis bare utseende messig- men totalt sett. Du må få...

Vår rengjøring!

Den deiligste tiden på året er nå på våren etter min mening. Man kan holde på ute til langt på...

Lukk