Høyre med Super-Erna i spissen fosser fram og er en klar kandidat til å ta over statsministerboligen i Inkognitogaten 18 i Oslo. 

Det får Jens Stoltenberg til å gjøre absolutt alt han kan for å berge stumpene i sin rød-grønne regjering. A-hus bråket alene kan være nok til at Høyre fortetter å spise av AP sine velgere.

AP og Jens Stoltenberg har planlagt et nytt mannskapsskifte en stund, men tidspunktet har vært både uklart og usikkert fram til nå.

– Det ser ut til å bli Jonas Gahr Støre som er plukket ut som brannslukker og ny Helseminister. Anne-Grete Strøm-Erichsen har fått massiv kritikk for å ikke ta tak i regjeringens største verkebyll, men blir faktisk sittende i regjering ved å ta over som forsvarsminister. En post Strøm- Erichsen hadde i 2009.

 

Den nåværende forsvarsminister Espen Barth Eide tar over som utenriksminister etter Støre.

– Et klokt valg av Stoltenberg. Jonas Gahr Støre er regjeringens potet. Han kan brukes til nesten alt. En klok og handlekraftig politiker som er vant med høy tempo og har stor integritet. Om han klarer å snu Høyre bølgen til sin fordel er heller tvilsomt.

Erna har et jerngrep på sine velgere og har vært klokelig rolig mht de stadig fler kritiske problemene som har hauset seg opp for den sittende regjeringen.

Stortingsvalget er ikke før neste høst, men fortsetter Høyres framgang hjelper det lite om Jens Stoltenberg rokerer ministerposter aldri så mye.

Alt tyder på at det er Erna som får nøkkelen til den staselige statsministerboligen neste høst.

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Endelig fredag- ukens viktigst dag er her, det er det mange som er glad for!

Vi nordmenn er et merkelig folkeslag, og de fleste har nisselua langt ned i øya gjennom hele arbeidsuken, for så...

Justin Bieber i London- Intervju med Daybreak

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=s2_Cww0xVYo[/youtube] Den ene dagen er det rykter om at Selena Gomez, Justins kjæreste de to siste årene er gravid, den...

Lukk