Jens Stoltenberg foto: wikimedia.org

Jens Stoltenberg og hans venner i den rød grønne regjeringen har rådgivere som bevisst legger ut «bad news» midt under meget spennende VM konkurranser på TV og i Holmenkollen. Dette er nøye planlagt for å dysse ned de dårlig enyhetene, og for å få minst mulig reaksjoner på de upopulære avgjørelsene.

Avgjørelsen om at det blir monstermaster i Hardanger kom midt under Petter Northugs gull på søndag og dette er en helt bevisst handling-

Saken om monstermastene har vært veldig omstridt innad i regjeringen, men allerede tidligere i år kunne VG melde at Terje Riis-Johansen ville kjempe med nebb og klør for kraftlinjen.

Også utsettelse om rensingen av gasskraftverk på Mongstad- Dette skulle ut til det norske folk midt i herrestafetten i VM, for å gjøre minst mulig forure. Men saken lekket ut tidligere enn planlagt. Er regjeringen og dens rådgivere smarte eller fører de folk bak lyset på en sleip og spekulativ måte?

Noen kaller det strategisk politisk planlegging der det er viktig med upopulære avgjørelser, men det må av og til gjøres slike valg for å kunne drive en samfunns økonomisk politikk. Uansett vil dette skape et rabalder uten like når det kommer til selve byggingen, og den vakre norske naturen skal fjernes.

Dette området i Hardanger hvor master opp mot 45 meter høye vil ruve i et ellers fantastisk naturområde-

Terje Riis Johansen foto: Wikimedia.org

Tabbe ministeren får det altså som han vil. Terje Riis- Johansen har ikke gjort annet enn slett arbeid i hele sin periode som Olje- og energiminister, og vil bli husket for mannen som herjer med folkesjela når han nå har fått flertall for å bygge mastene i Hardanger-

At regjeringen ikke har mot nok til å stå for slike avgjørelser som er i mot folks normale oppfatning av sunn fornuft, er et tegn i tiden. Denne regjeringen er en skam for hele Norge, når de går i mot hva flertallet ønsker.

Jeg synes direkte synd i menneskene som bor i kommunene som blir rammet av svært slett politisk håndverk-

Om det blir flere gode norske VM prestasjoner i Holmenkollen vet man ikke, men Stoltenberg og hans regjeringen har helt sikkert en avgift å komme med om det skulle bli norsk gull på stafetten…

For at Norge skal få en handlekraftig regjering som vil det beste for folk og nasjon, så er alle tvunget til å bruke sin stemmerett ved stortingsvalget i 2013- Jeg er flau over hvilken innsats de fleste ministere har lagt til grunn forrige og nåværende periode.

ENDRINGER MÅ TIL! OG NOEN BØR GÅ!

Vargas

 

Kilde

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/norsk-politikk/artikkel.php?artid=10090622

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10082743

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10009939

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Ramsalte pølser

Og det er mye å velge på i Norge. Det norske kjøkken er ikke mye å snakke om internasjonalt. Prisene...

Det er bedre å suge pikk enn å jobbe på fabrikk

  Sterke meldinger hos Trygdebeiste på NRK3 da hele blogg Norges "hysterieanfall" Linnéa Myhre og selveste Charter Kongen Svein Østvik...

Lukk