Regner det mer på Østlandet nå, så blir vi snart skyldig vann. Strømmen må bli gratis etter all denne nedbøren. Det har regnet i 40 dager og 40 netter, minst!

Hvor kommer alt dette regnet fra kan man være fristet til å spørre. Det vet jo selvsagt alle, det er jo englene som tisser ikke sant?

Stormene og orkanene ligger ut i havet og ler av oss, om ikke lenge kommer de dundrende inn over norskekysten i 200 km/t som om det skulle være nettopp slik.

Foto: Copyright Fotograf Morten Pettersen

Mange synes det er det vakreste med Norge. Naturen. Og været. Vi har så mye vær her i landet at vi kunne lett ha delt det med mange fler. Takke meg heller til sol, sol og atter sol.

– Om kort tid, ja mens dette skrives kan faktisk minusgradene slå inn og alt dette regnet blir til snø. Tenk deg selv, om alt dette oktober-regnet hadde kommet som snø. Halve Østlandet ville ha vært borte. Dekket av et teppe hvit snø. Tre meter dyp eller noe.

Det er ikke bare i nord man blir vær-syk.

Her i sørøst, blir vi snart nødt til å gå i sydvest hele døgnet. Om ikke alt vannet renner unna er vi i fare for å drukne hele gjengen.

Vi vil ikke ha mer regn nå, skjønner dere det?! Engler?

Jeg er redd at det er stille før stormen…

 

Vargas

 

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Justin Bieber besøker kreftsyke barn på sykehuset

 Justin Bieber (18) og Crystal Montgomery (18) Foto: Instagram Nylig tok Justin en pause fra sin pågående turné for å besøke...

Er du livredd for svære mobil-regninger?

Er det du eller dine barn som bestemmer over husstandens økonomi? Selvsagt er det ikke barna. Det er 100% foreldrenes...

Lukk