Regner det mer på Østlandet nå, så blir vi snart skyldig vann. Strømmen må bli gratis etter all denne nedbøren. Det har regnet i 40 dager og 40 netter, minst!

Hvor kommer alt dette regnet fra kan man være fristet til å spørre. Det vet jo selvsagt alle, det er jo englene som tisser ikke sant?

Stormene og orkanene ligger ut i havet og ler av oss, om ikke lenge kommer de dundrende inn over norskekysten i 200 km/t som om det skulle være nettopp slik.

Foto: Copyright Fotograf Morten Pettersen

Mange synes det er det vakreste med Norge. Naturen. Og været. Vi har så mye vær her i landet at vi kunne lett ha delt det med mange fler. Takke meg heller til sol, sol og atter sol.

– Om kort tid, ja mens dette skrives kan faktisk minusgradene slå inn og alt dette regnet blir til snø. Tenk deg selv, om alt dette oktober-regnet hadde kommet som snø. Halve Østlandet ville ha vært borte. Dekket av et teppe hvit snø. Tre meter dyp eller noe.

Det er ikke bare i nord man blir vær-syk.

Her i sørøst, blir vi snart nødt til å gå i sydvest hele døgnet. Om ikke alt vannet renner unna er vi i fare for å drukne hele gjengen.

Vi vil ikke ha mer regn nå, skjønner dere det?! Engler?

Jeg er redd at det er stille før stormen…

 

Vargas

 

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Justin Bieber besøker kreftsyke barn på sykehuset

 Justin Bieber (18) og Crystal Montgomery (18) Foto: Instagram Nylig tok Justin en pause fra sin pågående turné for å besøke...

Lukk