Lørdag 12. juni er det duket for den årlige premieren på et av NRKs mest tradisjonsrike radioprogrammer, nemlig Reiseradioen. Mitt absolutte reiseprogram, som er synonymt med sommer for min del. Bare vignetten får meg til å lete etter badebuksa!

Den glade gjengen består av Marte Stokstad og Knut Folkestad, Rune Gokstad og Øystein Bache, Olav Viksmo Slettan og Ida Kjøstelsen, Ragnhild Silkebækken og Noman Mubashir, og Kari Slaatsveen og Ingrid Gjessing Linhave. 100% proffer i alle ledd med andre ord. Ingenting er gitt til tilfeldighetene når NRK´s flaggskip seiler fra kai.

Reiseradioen er et av Norges mest populære radioprgrammer, og ble sendt på lufta første gang i 1963. Den siste av årets sendinger går på lufta 22. august.

Det er bare å slå på NRK1 hver eneste morgen fra kl 0900 til kl 11.00 fra 12. Juni.  Et deilig radioprogram som gir deg sommer i ørene!

Jeg gleder meg veldig!

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Israels masakre må fordømmes!

Hva skjer i midtøsten nå? Israel bruker rå militærmakt mot fredlige aktivister med humanitær nødhjelp på vei til Gazastripen. Statsminister...

Pass på ungene og dyrene i bilen i varmen

Har du småbarn i bilen, gå aldri fra de hvis du skal parkere. I solen kan det bli 50 grader...

Lukk