Vi nordmenn er nesten avhengig av å holde tradisjonene våre i hevd. En av de viktigste i løpet av sommeren er selvsagt å høre på Reiseradien på NRK P1. 

En smak av sommer med sol i ørene Foto: Privat

-Programledere blir blir blant annet Olav Viksmo Slettan og Nina Stensrud Martin, og et annet radio-par som jobber godt sammen er Marte Stokstad og Knut Folkestad.

Sommerens samlende midtpunkt rundt tusenvis av sommerlige frokostbord over hele Norge, gjennom generasjoner. Alle har hørt den meget kjente kjenningsmelodien.

– Sommerens radioflaggskip Reiseradioen byr på hyggelige programledere, reportasjer fra sommer-Norge og kjente og mindre kjente gjester i studio. Dessuten nyttig informasjon for deg som skal ut i båt, ut i været eller bare ut i vannet.

– Johan Viglenad var grunnleggeren, som ønsket å lage et lett radioprogram med reisende reportere og mye musikk. Første sending gikk på lufta 24.juni 1963. Programmet har blitt en radioklassiker og lyttermagnet for hele familien.

Sommeren starter med Reiseradioen, og i år starter sommeren lørdag 9. juni kl 09:03.

God Sommer!

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Justintin Bieber satte også Paris på hodet

Trist at et så stort konsern som Universal har så inkompetente folk i Norge. De var faktisk ikke klare over...

«PROMETHEUS»- Premiere 1. juni med Noomi Rapace

  [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=sftuxbvGwiU[/youtube] I sommer kommer Ridley Scotts "Alien"-forløper, og det ser meget lovende ut etter teasertrailerne å dømme. "Alle" husker "Alien"...

Lukk