Vi nordmenn er nesten avhengig av å holde tradisjonene våre i hevd. En av de viktigste i løpet av sommeren er selvsagt å høre på Reiseradien på NRK P1. 

En smak av sommer med sol i ørene Foto: Privat

-Programledere denne sommeren er Caroline Bækkelund Hauge, Olav Viksmo Slettan, Madeleine Cederström, Terje Nordkvelle, Kari Slaatsveen, Nina Stensrud Martin, Knut Folkestad, Marte Stokstad, Bjørnar Pedersen og Kristina Ekelund.

Sommerens samlende midtpunkt rundt tusenvis av sommerlige frokostbord over hele Norge, gjennom generasjoner. Alle har hørt den meget kjente kjenningsmelodien.

– Sommerens radioflaggskip Reiseradioen byr på hyggelige programledere, reportasjer fra sommer-Norge og kjente og mindre kjente gjester i studio. Dessuten nyttig informasjon for deg som skal ut i båt, ut i været eller bare ut i vannet.

– Johan Viglenad var grunnleggeren, som ønsket å lage et lett radioprogram med reisende reportere og mye musikk. Første sending gikk på lufta 24.juni 1963. Programmet har blitt en radioklassiker og lyttermagnet for hele familien.

Sommeren starter med Reiseradioen, og i år starter sommeren lørdag 9. juni kl 09:03.

God Sommer!

 

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Solbakkens første signering er klar

Ingen ringere enn Norsk toppfotballs største talent er bare timer unna å signere for Wolverhampton Wanderers. Bjorn Bergmann Sigurdarson, sannsynligvis den beste spilleren i Tippeligaen....

Lukk