Relasjoner – motsetninger tiltrekker hverandre … Har du ikke følt det på kroppen ved den riktige anledning?

Du er en moden kvinne med et kjedelig og snart havarert ekteskap bak deg. Det er bare formalitetene igjen til at du kan begynne livet på ny. Din andre, eller kanskje tredje «ungdomstid». Endelig skal fantasiene få fritt spillerom. 

Lest? Har du sex med vennene dine? 

Eldre menn søker til yngre kvinner, gjerne de menn som har penger nok til å tilfredstille hennes egentlige motiver. Men det utvilsomt slik i mange relasjoner mellom kvinner og menn – at motsetninger tiltrekker hverandre. Uansett aldersforskjell.

Relasjoner – motsetninger tiltrekker hverandre …

Man kan spørre seg hvorfor mange kvinner ønsker seg en eldre mann. Noen vil heller ha en mann på sin egen alder, men det ingen som hever øyenbryna over en aldersforskjell på både ti, femten og tjue år lengre.

 Har du tenkt over situasjonen for din egen del? Hva er fordeler og hva er ulempen ved å inngå et forhold med en betydelig eldre partner?

Noen menn tenner på eldre damer, men det er ikke fullt like vanlig som det motsatte.

Relasjoner - motsetninger tiltrekker hverandre ...

 Kvinner som søker etter en moden mann søker kanskje først og fremst trygghet og en økonomisk sikkerhet yngre menn sjeldnere kan gi. Eldre menn ser også etter yngre kvinner kan forklares biologisk at de er mer fruktbare. Mannlig fertilitet påvirkes ikke av alder. At kvinner vil ha menn med store ressurser fordi det er en mye større investering for henne å bli gravid, er godt kjent.

Menn tiltrekkes av utseende, kvinner av sjarm og personlighet. For de fleste kvinner kommer faktisk utseende som sekundært når de ser etter en partner.

Menn i alle aldersgrupper etterspør yngre kvinner. Unge kvinner foretrekker eldre menn, men dette mønsteret snur for majoriteten av kvinnene når de har passert sin fruktbare alder.

Eldre menn har også den fordelen med god erfaring når det kommer til sex. De kan sine saker og kan gi det yngre kvinner ønsker i langt større grad enn yngre menn. De eldre har også større erfaring ellers i livet, de har ofte lengre forhold bak seg som gir den ballast i livet ingen yngre menn  har.

– Det negative rundt hva stor aldersforskjell kan gi er sykdom og død for en mann dom er betydelig eldre enn sin partner. Med fellesbarn vil barna miste sin far i ung alder, det alene er sjeldent nok til at kvinner vegrer seg for å inngå et forhold med en eldre mann.

“Gold Diggers” som er ute etter raske penger, gaver, smykker og vesker for å vise seg sammen med den gamle grisen på klubber, i møter, på hoteller og store og viktige fester. Ja, de finnes utvilsomt og eskortepiker vil eksistere i all uoverskuelig framtid.

Har du forelsket deg eller vært i forhold med en betydelig yngre eller eldre kvinne, eller mann, vil vi mer enn gjerne høre fra deg. Vargas12.com gjør alt vi kan for å rive ned mytene og de tabubelagte temaene. Skriv gjerne en kommentar i kommentarfeltet nedenfor, du kan være anonym.

Har aldersforskjellen noen større betydning for at du skal bli lykkelig i ditt forhold til en potensiell partner?

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Premier League-manager sparket etter 4 kamper!

Premier League er populært sted å jobbe, særlig som spiller, styreformann eller som eier av en av de 20 klubbene,...

Du blir aldri bra nok …

Du blir aldri bra nok. Tenk så enkelt livet ditt hadde blitt, om du maktet å senke kravene til deg...

Lukk