Rema 1000 lurer kundene! Priskrigen er i gang for alvor, nå dumpes prisene som er relatert til julehøytiden, men ikke alle farer med rent mel i posen(e). Trønder-kjeden, eid og drevet av en av Norges rikeste familier, nemlig Reitan-familien. Hvorfor gå så høyt ut å love laveste pris, når Rema 1000 er tredje billigste lavpriskjede?

Rema 1000 lover kundene å være lavest på pris, men når vant Rema 1000 en seriøs og stor prisundersøkelse sist?

Så vidt vi vet, er det Kiwi og COOP-Extra som har vært lavest de siste årene. 

Rema 1000 derimot, er storkjefta, som trøndere flest, påstår, og lover å være lavest på pris, men er både heller nummer to og tre. Odd Reitan som eier, minner mer om komiske Ali, (Saddam Husseins talsperson som under invasjonen av Irak, påsto at presidenten hadde full kontroll, mens amerikanske styrker dundret inn i landet, rett bak Ali, på direkte sendt TV) enn en troverdig forretningsmann.

Lest? Prisene på julevarer dumpes – priskrigen 2018 er i gang! 

Rema 1000 lurer kundene!

Rema 1000 lurer kundene!

Rema 1000 reklamerer for ‘bare lave priser’, men har like mye tilbud på enkelte varer som sine konkurrenter, noe som gjør at Rema driver med villedende reklame, konkurrentene som tør å påstå at de kjører tilbud ukentlig, reklamerer ikke for ‘bare lave priser’, men sine faktiske tilbud – noe som er vesentlig forskjell.

Rart at det norske folk ikke gjennomskuer svindelen og heller lar være å handle i trønder-sjappa. Ikke har Rema 1000 ‘bare lave priser’ og ikke er de lavest på pris, som de lover.

Odd Reitan kjører privatjet, til flere millioner kroner, har en formue på flere milliarder, og lyver så det renner av ham. Hvorfor blir ikke Rema 1000 boikottet? Skal du ha billig julemat, til overkommelige priser, styr unna Rema, går heller til Kiwi eller COOP Extra, der får du det du forventer, inkluder billigere julehandel.

Rema 1000 lurer kundene!

I følge VG.no, er det nå gi-bort-priser på Edamerost, klementiner, surkål, kanel, julebrus, pepperkaker, erterstuing, grandis og kålrot, hos Kiwi, men også COOP Extra lover å sette ned prisene tilsvarende sine konkurrenter. 

Priskrigen er bra for konkurransen, bra for forbrukerne som får billigere mat, ikke fullt så hyggelig for produsentene, særlig den norske bonden som er dritt lei grådige kjeder, men det er viktig å være bevisst sin markedsføring. Vi mener Rema 1000 driver uærlig, all den tid de lover å være lavest på pris, men blir slått av sine konkurrenter – gang etter gang.

Rema 1000 sier, via sin kommunikasjonsdirektør, Mette Fossum: “Vi skal ha de laveste prisene hos oss.” Men det handler altså ikke om fakta, men løgn og fanteri, fordi Rema 1000 har ikke vært lavest på pris på veldig, veldig lenge. Rema 1000 er avslørt!

På tide å skrote privatjeten, Reitan? 

Kilde: VG.no

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Isabelle Eriksen og The FML-Show!

En av Norges største YouTubere og bloggere, Isabelle Eriksen, går sammen med The FML-Show, i siste video der særlig Marthe,...

Lukk