Rema 1000 går i mot eget slagord fordi konkuransen til andre kjeder er blitt så knalltøff. Derfor så er REMA 1000 tvunget til å gå i mot sitt egetproduserte «bare lave  priser», » ingen tilbud»  og » det enkle er ofte det beste»-

Nå har pipen fått en annen lyd, og vi ser store reklameplakater om » Ta 2 betal for 1″ og «Ta 3 betal for 2″ konseptet. Det stemmer lite med » bare lave priser»-

Dette er å endre på den røde tråden som REMA 1000 lenge har hatt som sitt hovedbudskap. Men det er lov å endre mening, og de må tenke nytt for å få sin del av kundene. Også Sommerens grillbudskap er helt i strid med tidligere Rema slagord- » plukk 3 pølser og betal for 2″ var for kun få år siden utenkelig å lese om REMA 1000 som kun har «lave priser»- De har ikke det lengre, men også tilbud som alle andre kjeder.

IMG_1586

Det faktum at COOP nå kjøper ICA, gjør Rema til en aktør med tøffere pris-motstand enn noen gang. At KIWI i tillegg ønsker å gjøre hverdagen enda vanskeligere for Odd Reitan og Co.

Jeg skulle ønsket og fått et svar fra kolonialmajor Odd Reitan, om han er villig til å bekrefte at det er den harde konkurransen med andre kjeder som er grunnen til den markante endringen i markedsføringen.

REMA 1000 er en del av Reitangruppen, som består av fire forretningsområder: REMA 1000, Reitan Servicehandel, Reitan Eiendom og Uno-X gruppen. Reitangruppen har i tillegg datterselskapet Spaceworld, en eierandel på 10,1 prosent i Axfood og en eierandel på 50 prosent av Det Nordenfjeldske Dampskibsselskab AS. Reitangruppen eier også som kjent Narvesen og ‘Seven Eleven’ butikkene. En ikke ubetydelig kjede butikker som har gjort Reitan senior en av de rikeste i Norge.

Rema 1000 har i årtier hatt «bare lave priser» som sitt slagord- Nå er de tvunget til å kjøre tilbud slik som konkurrentene gjør, med » ta tre betal for to»- som er et tilbud!Derfor bør REMA 1000 endre sine ‘posters’ og plakater rundt omkring i landet.

Om konkurransetilsynet godkjenner fusjonen eller oppkjøpet om man vil, mellom COOP og ICA, er det utvilsomt til forbrukernes fordel.

 

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Lekser og leksehjelp er læring så god som noen

  Her mener jeg Høyre går på en stjerne smell! Dere får ikke min stemme på dette elendige forslaget. Dette er...

VIDEO- Tusviks parodi på Anna Anka slo godt ann

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=PwB141-shkY[/youtube] Sigrid Bonde Tusvik, her i Anna Ankas skikkelse, var blant komikerne som underholdt. Over én million TV-seere så på...

Lukk