– Bildene av en naken Rihanna er spredt på Internett, og de aller fleste Rihanna fans «world wide» har allerede sett bildene, men det som bekymrer superstjernen mest, er en video med noe tvilsomt innhold som skal være på avveie. Alt tyder på at det er x-kjæreste Chris Brown som ligger bak spredningen av både video og bilder. 

Nakenbildene er jo av det meget uskyldige slaget, og har ingen negativ effekt for Rihanna. Hun går nesten helt naken til en hver tid uansett.

Rihanna har endret image til en langt mer sexy utgave det siste året, og går ikke av veien for å sjokkere sine fans der hun skal opptre.

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ZR0v0i63PQ4[/youtube]

TOPPLØS RIHANNA: Sangstjerna i en reklamekampanje for Nivea. Foto: STELLA PICTURES

Foto: Stelle Pictures

– Norgesvennen Rihanna har allerede gitt klar beskjed til norske fans, at hun kommer tilbake og skal ha en konsert i Oslo Spektrum 30. oktober 2011. Har du ikke billett så sliter du. Denne konserten ble utsolgt på noen minutter. Og det er ikke bare i Norge den smellvakre 23 åringen fra Barbados er populær, hun selger sin musikk på samtlige kontinent, og i hopetall. Hun har allerede vært en verdensstjerne i flere år.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=sEhy-RXkNo0[/youtube]

– Rihannas musikk er preget av karibiske musikksjangere som inkluderer «reggea». Videoen til «Rude Boy» inspirert av hennes karibiske røtter. Og Rihanna reiser ofte tilbake til Barbados for å hilse på deler av familien som fortsatt bor på paradis øya.

Rihanna har framtiden foran seg både som mote-ikon, sex-symbol, popstjerne og media magnet.

-Den smellvakre artisten er i ferd med å feste sitt grep på toppen av stjernehimmelen, og Rihanna tjener mer penger enn noen gang. Lady Gaga og Madonna er fortsatt foran henne i antall solgte album, men mye tyder på at hun vil bli popmusikkens første dame innen kort tid.

I en alder av 23 år er Rihanna det mest søkte navnet på Internett, men det kan skyldes de nevnte bilder like mye som musikken.

Allikevel ligger alt til rette for at den sexy stjernen vil bli den største kvinnelige artisten i verden noensinne. Med eller uten hjelp fra den norske superduoen Stargate.

Rihanna kommer til Norge for tredje gang denne høsten. Det er all grunn til å glede seg.

Skal du på Rihanna-konsert?

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=pa14VNsdSYM[/youtube]

 

Vargas

 

Kilde

 

http://www.imagehaven.net

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Big Brother- her er deltakerne!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=nIHtorltEb0[/youtube] Foto: TV.no 29. august flytter deltagerne inn i det nye Big Brother-huset i Stockholm der de skal leve ekstremt...

Deilig er jorden! Er den det?

DEN GANG KIRKEN VAR VERDIG Å BESØKE Tror du på Gud, Jesus eller noen av de andre dyrene i Hakkebakkeskogen?...

Lukk