– Låta er ihvertfall kalt «Monster», den blir utvilsomt spilt masse på radio og vil selge godt nettopp fordi det er de to støre stjenene som synger sammen. Det har de som kjent gjort tidligere med enorm suksess.

“Love The Way You Lie” og “Love The Way You Lie part two” var absolutt monster hits.
http://www.youtube.com/watch?v=_ZsJy5FkNCE

Rihanna smir mens jernet er varmt, sender ut enorme mengder bilder av seg selv via Instagram og på Twitter. Bilder som fansen elsker, men når går det en grense for superstjernen. Er all reklame god reklame og hvorfor så vulgær og avkledd? Jenta er god for mange $hundre millioner.

Rihanna er Norges venn og blant de største artistene i verden. Hun selger som aldri før, men er også blant de mest fotograferte artister i bransjen og muligens den mest sexy i gode stunder. Hun må ikke kle av seg for enhver pris, hun får overskrifter som artist, først og fremst. Ikke bare fordi hun er flott.

Rihannas video «Stay» med Mikky Ekko er vie YpuTube vist 205 millioner ganger, det er en bare en av mange videoer fra denne artisten med slike enorme besøkstall. Ylvis- go home.

Rihanna er den artisten i verden som har flest visninger på video-nettstedet YouTube. Her er det 3,47 milliarder klikk på musikk-videoer laget av den sexy og noe kontroversielle artisten.

Rihanna er fortsatt under Jay Z sine store vinger, men dama begynner å bli voksen, hennes turbulente liv med bråkmaker og tidligere kjæreste Chris Brown, er neppe noe fornuftig valg av far til sine barn.

 

Foto: Flickr/ al7n6awi

Vargas

nb_NO
en_GB nb_NO

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
FRP-slarv mellom to permer av Per Sandberg

Fremskrittspartiet er mest kjent for å unnskylde seg for de feil og mangler i deres politiakseprogram, samt slukke branner fra...

Farmen-Frode den nye riksklysa?

Farmen-Frode den nye riksklysa? For mange kan den breiale nordlendingen bli i meste laget. De har et språk som ikke...

Lukk