En av verdens største R&B stjerner i verden, selveste Rihanna kommer snart til Norge og Telenor Arena. Verdensturneen «Diamonds» har ikke gått helt som planlagt, og stjernen selv har virket irritabel på sine fans. 

«RiRi» som hun blir kalt i sosiale medier får det glatte-lag fra mange fans som mener Barbados-baben er respektløs ved å komme mange timer for sent til sine arrangement. Når hun først kommer virker hun lite inspirert og skal ved flere anledninger ha kommet i konflikt med fans under konsertens gang.

Rihanna har også ved jevne mellomrom latt fans og media spekulere i hennes legning, da hun titt og ofte blir sett sammen med andre kvinner i mer eller mindre vovet positur.

Foto/ Intagram/ Flickr/ Remolacha.net pics


– Den velkjente musikk-kanalen «4Music» kåret for en tid tilbake 25 åringen til den mest innflytelsesrike kvinnelige artist i verden. Like etter skrev den sexy rebellen på Twitter: «I only know how to be number 1!! I could use a challenge… «How dat feel down there on ya knees, Huh?!»

Rihanna har oppført seg arrogant gjennom hele sine karrière og bruker sosiale medier til å sende ut kontroversielle bilder av seg selv, i tillegg til å slenge med leppa til alle de som fortjener det.

– Stargate, eller duoen Tor Erik Hermansen og Mikkel S. Eriksen som de egentlig heter. Masseproduserer poplåter til de største stjernene i verden. Rihannas kanskje største hit,  «Only Girl (In The World)» er produsert av den norske duoen.

Spilt nær 273 millioner ganger på YouTube!

– En hit du garantert vil få høre om du vil oppleve musikkens førstedame live. Rihanna er også den artist som tjener mest penger på sin musikk og har i tillegg flest nr 1 hits på den anerkjente Bilboard-listen gjennom tidene.

25. juli Rihanna i Oslo og skal opptre i Telenor Arena, og dagen etter, 26. juli er hun på Koengen i Bergen. Fortsatt er det billetter igjen i begge byer. Hun kommer på scenen, men når vet bare Rihanna.

Skal du på Rihanna konsert?

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Må vi venne oss til juks i idretten?

Vi har sett det mange ganger både nå og tidligere. Godt betalte idrettsutøvere jukser for å bli best, og for...

Pornopung- premiere 19. juli!

Norsk film er i en bølgedal, og har ikke kommet med noe som gir overskrifter utenom landets grenser på lang...

Lukk