TOPPLØS RIHANNA: Sangstjerna i en reklamekampanje for Nivea. Foto: STELLA PICTURES

Foto: Stelle Pictures

Etter min mening er Rihanna et meget flott forbilde for alle unge kvinner, og da tenker jeg ikke bare på at hun er flink til å synge…

– Rihanna har et enormt fokus på seg, og vil om få år kanskje før, ta over tronen etter Madonna som verdens mest selgende pop-dronning. Derfor er hun allerede et stort forbilde, og jenter flest vil være som Rihanna. Derfor er det fantastisk at hun ikke er så veldig tynn som mange andre idol kan være.

http://www.vogue.com/vogue-daily/article/rihanna-living-out-loud/

– For første gang vil jeg ikke kvitte meg med kurvene mine. Jeg vil bare bli fastere i fisken. Kroppen min er komfortabel, og ikke usunn, så jeg vil ha den som den er.

Superstjernen liker ikke å gå på treningssenter, og har derfor fått en personlig trener til å tilpasse en treningsform for henne.

Superstjernen Rihanna har ligget i hardtrening til filmen «Battleship», og endelig setter hun pris på formene sine.[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=pa14VNsdSYM[/youtube]

Den som tror at Rihanna ikke er stjerne ( er det noen?) kan sjekke antall viste musikkvideoer- «Only Girl» er spilt 114 057 735 ganger på YouTube.Og det er ikke den Rihanna- låta som er vist flest ganger heller. Mennene bak låta, norske Stargate, er nok uansett fornøyd med de tallene de også…

http://rihannanow.com/

– Norgesvennen Rihanna har allerede gitt klar beskjed til norske fans, at hun kommer tilbake og skal ha en konsert i Oslo Spektrum 30 oktober 2011. Har du ikke billett så sliter du. Denne konserten ble utsolgt på noen minutter. Og det er ikke bare i Norge den smellvakre 23 åringen fra Barbados selger sin musikk.

Robyn Rihanna Fenty har solgt mer enn 24 millioner plater allerede. Og alt tyder på at dette er bare starten.

– Det var endel ondsinnede rykter da legenden Jay Z tok Rihanna under sine vinger. Fordi hun ble sett på som en light utgave av Beyonce og en ungpike pop-prinsesse som skulle konkurrere med Britney Spears. Men plateselskapet ville det annerledes og tok en brutal «makeover» og Rihanna blir i dag sett på som et av de viktigste moteikonene i verden.

Det er ikke noen hemmelighet at skjønnheten spiller mer på sex nå enn tidligere. Og hvorfor skulle hun ikke det med det utseendet. Rihanna is probably the most beautiful woman in the world. Og som kjent sex selger.

– Jeg tror Rihannas musikk er så bra at hun ville solgt mange plater med det samme image som hun hadde, men karrieren løftet seg mange hakk da plaggene falt. Og da kan man diskutere langt inn i evigheten, om hvilket forbilde Rihanna plutselig er, med mer horete antrekk enn horene i København.

Min mening er at de fleste som liker Rihanna og hennes musikk, vet at det er et image og godtar dette som en utvikling hos en jente som er i ferd med å bli kvinne.

Den flotteste og mest populære popstjernen siden Britney slo gjennom.Foto: Fotopedia.com

Det er ikke vanskelig å skjønne at ungdommer- både gutter og jenter- har denne kvinnen hengende på rommet, og når man hører henne synge så er det litt lettere å forstå at hun som 23 åring kan bo her:


Foto: Eoneline.com

Rihannas musikk er preget av karibiske musikksjangere som inkluderer «reggea». Videoen til «Rude Boy» inspirert av hennes karibiske røtter. Og Rihanna reiser ofte tilbake til Barbados for å hilse på deler av familien som fortsatt bor på paradis øya.

Rihanna har framtiden foran seg både som mote-ikon, popstjerne og media magnet.

Mye tyder på at hun allerede er den mest fotografere artisten i verden. Ikke så vanskelig å forstå….


Vargas

http://www.expressen.se/noje/musik/1.2398801/britney-och-rihanna-i-superhet-duett

http://www.vg.no/film/artikkel.php?artid=10082977

http://www.kjendis.no/2011/03/16/kjendis/rihanna/film/kropp/15838986/

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Noen ord og toner får større betydning enn andre

  [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=N1wg9jyvfN0[/youtube] - Jeg mener venner har stor betydning i menneskers liv. Og gode venner skal man ta godt vare...

Samarbeidsproblemer på jobben?

  Hvilken rettigheter har du om du kommer i den situasjonen at du ikke greier å samarbeide med dine kollegaer?...

Lukk