– Norgesvennen Rihanna har allerede gitt klar beskjed til norske fans, at hun kommer tilbake og skal ha en konsert i Oslo Spektrum 30 oktober 2011. Har du ikke billett så sliter du. Denne konserten ble utsolgt på noen minutter. Og det er ikke bare i Norge den smellvakre 23 åringen fra Barbados selger sin musikk.

Robyn Rihanna Fenty har solgt mer enn 44 millioner plater allerede. Og alt tyder på at dette er bare starten.

Rihanna (23) får av bladet Esquire tittelen verdens mest sexy kvinne i live, en tittel få kan være uenig i. Rihanna spiller på sex i de fleste møter med media, på konserter og ved de anledninger det dukker opp bilder av popstjernen privat.

Rihanna er bare 23 år og i ferd med å bli en etablert verdensstjerne, det er ikke utelukkende grunnet fengende poplåter.

Så langt har alt den smellvakre artisten tatt i blitt til gull, ingen skandaler av noe slag, bortsett fra å få juling av Mr Brown. Det er et tilbakelagt stadium i Rihannas liv. Nå er det turnélivet som gjelder og om ikke lenge kommer skjønnheten tilbake til Norge.

– Bildene av en naken Rihanna er spredt på Internett, og de aller fleste Rihanna fans «world wide» har allerede sett bildene, men det som bekymrer superstjernen mest, er en video med noe tvilsomt innhold som skal være på avveie. Alt tyder på at det er x-kjæreste Chris Brown som ligger bak spredningen av både video og bilder.

Nakenbildene er jo av det meget uskyldige slaget, og har ingen negativ effekt for Rihanna. Hun går nesten helt naken til en hver tid uansett.

Rihanna har endret image til en langt mer sexy utgave det siste året, og går ikke av veien for å sjokkere sine fans der hun skal opptre.                                        Rihanna har framtiden foran seg både som mote-ikon, popstjerne og media-magnet.

Mye tyder på at hun allerede er den mest fotograferte artisten i verden. Ikke så vanskelig å forstå.

Har du mye penger, og ønsker å få Rihanna til å synge for deg og ditt firma til årets julebord er det bare å kontakte hennes mentor Shawn Carter alias Jay-Z  for en avtale om spillejobb. Du bør har ca 3 millioner kroner, samt at Rihanna ikke bor på hotell med mindre enn 5 stjerner. Hun ønsker kyllingvinger og telys av et bestemt merke i sin losje/ garderobe.

Primadonna nykkene er allerede godt prentet inn hos superstjernen.

Speilet er så viktig at 21-åringen har lagt ved et bilde for å vise hva hun mener.

– Man blir verdensstjerne og ufattelig rik av en slik popularitet, og hvor langt Rihanna vil nå pop musikk himmelen kan man bare gjette seg til. Hun er i ferd med å etablere seg blant de aller største kvinnelige stjernene gjennom historien. Ikke bare pga fengende poplåter, men fordi hun er villig til å gi fansen det de vil ha, og det er masse hud og et veldig sexy image i tillegg.

Jay- Z har tatt 23 åringen fra Barbados under sine vinger og med sitt solide nettverk skulle det være grunn til at suksessen fortsetter i mange år ennå.

Har du billett til konserten i  Oslo Spektrum 30. oktober?

Gled deg!

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Ikke slank deg- spis heller sjokolade

Sjokolade er så godt at du bør spise det så ofte du vil. Sjokolade inneholder mye sukker, hva så? Spis,...

Tiltrekkes av det samme kjønn- ikke homo?

Har du merker den følelsen noen gang? At du blir tiltrukket av samme kjønn som deg selv? Allikevel er du...

Lukk