De danske arrangørene i Roskilde kan i dag bekrefte at Rihanna skal opptre på årets festival. Et musikk og festival eventyr som går fra 29. juni til 7. juli i år. 

Den smellvakre 24 åringen virker mer ustabil enn på lenge, og poster stadigvekk utfordrende bilder av seg via Instagram og på https://twitter.com/rihanna. Ryktene skal ha det til at Rihanna røyker langt mer enn det man får kjøpt lovlig over disk, og det kan være nettopp det som trekker skjønnheten til liberale Danmark.

Rihanna er utvilsomt verdens største kvinnelige artist. Hun selger mer og produserer mer enn noen annen artist. Holder hun dette tempo vil hun sette salgsrekord hver gang hun kommer med ny skive. Ei fantastisk dame, med et produkt skapt for pop-industrien, og som er elsket av hennes fans verden over.

Rihanna er fortsatt under Jay Z sine store vinger, men dama begynner å bli voksen, hennes turbulente liv med bråkmaker og tidligere kjæreste Chris Brown, er neppe noe fornuftig valg av far til sine barn.

– Mye tyder på at verdens mest sexy dame lever litt i unåde med seg selv og sitt indre. Hun er ofte å se mer naken enn påkledd og skriker etter oppmerksomhet sent og tidlig. Dessverre så kan mye tide på at Rihanna ikke har det bra mentalt.

Hele Europa gleder seg uansett til å sette kursen mot deilige Danmark til sommeren, det vakreste eventyret av dem alle foregår i Roskilde, det er bare å bestille billetter først som sist. Måtte Rihanna få skikk på livet sitt slik at hun er klar til å gi alt på en av de mange scenene på årets Roskilde festival.

Sett av uke 27 til årets største party du også!

Roskilde-Festval.dk

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
José Mourinho tar over Manchester United!

Den tidligere Chelsea treneren ønsker seg tilbake til ball-øya. Han har tidligere uttalt at England er det beste landet han...

Frodige kvinner kan være minst like sexy som tynne

Frodige kvinner med noen ekstra kilo har ofte litt lavere selvtillit enn sine medsøstre som går rett inn i hvilket...

Lukk