Mange nordmenn går rundt å drømmer om den store gevinsten. Lotto, Viking Lotto eller Super Jackpot. Det finnes en rekke måter å satse penger i et håp om å bli rik. Hvor mye er du villig til å satse for å prøve å bli veldig rik? Er du klar over sjansene du har til å lykkes?

I prosent så er det dessverre en forsvinnende liten sjanse for å bli rik av å vinne på penger du satser, uansett hva det er du spiller på. Sjansen øker noe om du satser mer penger, eller velger spill som har en større vinnersjanse en eksempelvis Lotto.

Extra, et spill fra Norsk Tipping, gir deg blant annet en større vinnersjanse, men der er også premiene betydelig mindre.

Er det ikke litt merkelig? Hver eneste lørdag hører du om store utbetalinger i flere store trekninger i Joker og Lotto, der noen blir mange-millionær, men det skjer aldri deg. Hver uke er det noen som faktisk blir veldig rike over natta, til tross for at sjansene er mikroskopiske.

– Oddsspill på fotball og annen idrett kan gi deg pene premier, spesielt om du har litt peiling på spillet og setter deg inn i formkurver, spillerstall osv. Man kan selvsagt ha flaks å vinne til tross for manglende fotballkunnskap o.l. Skal man vinne på spill, bingo, poker, nettspill eller oddsen så må man ha tilstrekkelig flaks også.

– For noen er det lettere å bruke penger enn å tjene de eller skaffe seg en formue på annet vis. Slik er det kanskje for de fleste. Visste du forresten at det er noen som bruker kredittkort på alt de kjøper, inklusiv julegaver. De havner enten hos namsmannen eller på TV3 og Luksusfellen før eller senere. Man bør ha økonomisk styring på privatøkonomien og ha råd til å tape summen man spiller for- før man setter innsatsen.

Har man sjelden flaks bør man heller ikke svi av halve lønna på å spille heller.

Men en sjelden gang, når man minst aner det, så kan det være deg de vil ha tak i neste gang. Tør du å la være å ikke spille? Da vinner du ihvertfall ikke, om du ikke tør å satse. Men hva er du villig til å bruke i jakten på å bli rik?

5% av lønna eller kanskje 10%?

Man må jo tørre å satse noe for å bli skikkelig rik. Eller er sjansene rett og slett for små slik at det lønner seg å satse samme sum på en høyrentekonto i banken i stedet?

Har du vunnet større summer på spill noen gang?

 

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Påskeferie med uendelige muligheter!

Penger er viktig spesielt når man har fri, været er også helt avgjørende om man er i fjellet. Påsken er...

Lukk