Svensken fikk til manges overraskelse fortsette som trener i Brann etter nedrykk fra Tippeligaen. Og etter kun tre seire i OBOS-ligaen etter ti kamper, og med tap i kveld 4-1 mot lille Levanger, er det over.

Brann må ta grep nå!

Foreløpig er det ikke kommet noen bekreftelse fra Brann Stadion, men alt annet enn en avskjedigelse, ses på som en hån mot alle de tusen som er glad i klubben. Om ikke styret er handle kraftig nok til gi treneren sparken, må mannen selv være voksen nok til å tre til side.

Det er nok nå Norling!

Levanger lå på 12. plass i det som er gamle Adeccoligaen, nå OBOS-ligaen – før kampen mot Brann, med kun 2 seire. Brann hadde i realiteten ingen sjanse. Levanger, som slett ikke har vist gode takter så langt denne sesongen, var bedre enn Brann i alle ledd, gjennom hele kampen, det er trenerens ansvar å endre på. Det har ikke Norling klart med Brann!

 

A Retiring Telstar

Todd Lappin via Compfight

Svenske Rikard Norling har aldri maktet å få Brann-skuta på rett kjøl, og har fått svi for kjepphøye uttalelser allerede fra sin første tid som Brann-sjef. Han ville gå for Tippeligagull forrige sesong, men endte med nedrykk. Denne sesongen skulle Brann rett tilbake til toppserien, dessverre stopper det kontroversielle forholdet mellom Brann og Norling her.

Forståelig nok.

I et intervju med CMore, kanalen som har rettigheter til å vise 1.divisjons fotball, spurte journalisten om han følte presset før kampen mot Levanger.  Rikard Norling svarte som sant er, det er opp til andre å avgjøre, den avgjørelsen blir nå tatt.

Etter kampen svarte treneren til media: Jeg melder pass. Det er ikke svar godt nok.

Fansen i Bergen forlanger kun en ting, og det er ny hovedtrener for klubben i sine hjerter. Sportsklubben Brann, er blant de største og viktigste i Norge, de må få på plass et styre som kan- og vil få klubben opp og fram, og ikke holde på med dette tøvet. En ny trener må få tid til å stake ut en ny kurs, koste hva det koste vil.

En pressemelding er ventet fra klubben om kort tid.

Her er den siste starteleveren svensken satte opp, i en kamp som måtte vinnes, men som Levanger styrte fra start til slutt.

Brann (3-5-2): Kenneth Udjus – Fredrik P. Knudsen, Azar Karadas, Bismar Acosta – Amin Nouri, Fredrik Haugen, Vadim Demidov, Kristoffer Barmen, Erdin Demir – Kristoffer Larsen, Marcus Pedersen.

Benken: Alex Horwath, Jonas Grønner, Kasper Skaanes, Alejandro Castro, Erik Huseklepp, Fredrik Heggland, Emil Hansson.

Strømsgodset avskjediget David Nielsen nylig, etter en begredelig sesong. Tapet mot Haugesund søndag ble ikke avgjørende, men et passe tidspunkt, for å stoppe mer ødeleggelse for Godset.

 

Vargas

Tags: Bergen, Brann, Rikard Norling, Sportsklubben Brann

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Martin Ødegaard får nye sjef i Real Madrid, allerede klar!

Real Madrid velger denne gang en trener fra egen nasjon. Den tidligere Liverpool-sjefen, Rafa Benitez (55) blir presentert om få...

Norwich til Premier League! Her er alle lagene for neste sesong!

Lille Norwich får lov til å spise kirsebær mot de aller beste neste sesong, etter å ha slått Middlesbrough i...

Lukk