Riksklyse og Hollywoodfrue til Farmen kjendis. Det er utvilsomt Norges mest populære reality-program, Farmen, som trekker fleste TV-seere, og Farmen kjendis som er selve rosinen i pølsa. TV2 og programselskapet Strix, vet å selge gullkalven for det den er verdt.

12 forpaktere skal leve på Farmen, Gjedtjernet gård, som var scene for forrige sesong med den originale Farmen, og som skal være gården for kommende sesong av Farmen kjendis. Det vakre stedet ved Kirkenær i Grue Kommune, hvor Tonje Frøystad Garvik, vant original-utgaven av Norges mest populære reality-serie – et perfekt sted å lage Farmen-TV. Riksklyse og Hollywoodfrue til Farmen kjendis!

Lest? Slik blir du Farmen-deltager!

Nå kommer fjerde sesong av Farmen kjendis. Riksklysa, Per Sandberg (59) (FRP) og Hollywoodfrue, Pernilla Persson (60) fra Sverige, er to av de vi har sett vill-sint på TV tidligere. Nå slår TV2 på stortromma i håp om å få glimrende underholdning, bare de ikke tar livet av hverandre.

Sylvi Listhaug

Foruten modell og programleder, Triana Iglesias, er det langt i mellom kjendisfaktoren hos deltagerne denne gang. Men det behøver ikke å bety stort.

Er det noen som kan skape rabalder foran kamera, faktisk lykkes med slåsskamp i enerom, er det Per Sandberg. Norges mest omtalte politiker, kanskje bortsett fra Sylvi Listhaug fra samme parti, er Sandberg en mann med mye løskrutt i kjeften. Han er kjent for å snakke først og tenke etterpå, da er det ofte rom for god TV.

Svein Østvik

Mannen som tok med seg tjeneste-telefonen sin til Iran, på reise med kjæresten, Bahareh Letnes (29) som fiskeriminister, uten å gi beskjed til sin egen sjef, statsminister Erna Solberg. Sandberg fikk sparken som minister og truet medie-Norge med en rekke rettssaker i etterkant, for at han og Bahareh ble dårlig behandlet i media. Rettssaker det aldri ble noe av, fordi Per ikke hadde tid.

En mer flåkjefta og arrogant eks-politiker, skal man lete lenge etter. Per Sandberg, selveste riksklysa, er ellers mest kjent for å stå driting på stortingets talerstol å snøvle i fylla. Da forstår de fleste at dette kan bli god underholdning, når også hissigproppen, Pernilla Persson, Hollywoodfruen kjent fra reality-serien “Svenske Hollywoodfruer” på TV3 – er med som deltager.

Større under har skjedd i Farmen kjendis universet, enn at kanskje Per og Pernilla, som er nesten like gamle, finner tonen og blir i allianse sammen? I forrige sesong opplevde vi at Kongen av Mallorca, Svein Østvik, og hans rake motsetning, flotte Tiril Sjåstad Christensen (24), som også vant til slutt, fant tonen og ble bestevenner.

Denne sesongen av Farmen kjendis er det nettopp, Tiril, som tar over programlederrollen for, Gaute Grøtta Grav. Farmen-generalen skal konsentrere seg om den originale Farmen og en rekke andre prosjekter.

Riksklyse og Hollywoodfrue til Farmen kjendis!

Riksklyse og Hollywoodfrue til Farmen kjendis!
Farmen kjendis – sesong tre Foto: Alex Iversen, TV 2

Norge er et lite land, det er få A-kjendiser, langt flere B og C-kjendiser, men som ikke alle vet hvem er. Slik må det bli med Farmen også. De største stjernene og rikskjendisene tar rett og slett ikke sjansen på å bli med. Fallhøyden blir for stor, man kan få sitt gode navn og rykte fullstendig rasert, av noen få uker inne på Farmen. Da er premien, en bil, mager trøst.

Derfor finner du nok noen navn på Farmen kjendis denne gang, du kanskje ikke har hørt om. Det betyr slett ikke at underholdningsverdien faller av den grunn. Kanskje tvert i mot. Riksklyse og Hollywoodfrue til Farmen kjendis!

Arbeidsoppgaver og sammensetningen av de deltagerne som er med, kan bli en perfekt match, der alt går til helvete, som igjen gir fantastisk underholdning, eller så kan det bli ‘one big happy family‘ som igjen blir kjedelig TV. La oss håpe det første eksemplet. Vi vil jo bli underholdt og da bør det smelle innimellom. Det er produksjonsselskapet hovedoppgave.

Triana Iglesias, Norges mest sexy programleder. Dronningen av ‘Paradise Hotel‘ har tatt seg fri fra innspillingene i Mexico for å drive gård, hundre år tilbake i tid, sammen med tretten andre forpaktere. Bare Trianas deltagelse alene, er verdt å vente på Farmen kjendis. Et rivjern av ei dame som bør henge i glass og ramme på veggen over senga – hos alle single menn.

Riksklyse og Hollywoodfrue til Farmen kjendis!
Triana Iglesias Foto: Instagram

Smellvakre, Triana Iglesias

Øvrige deltagere på Farmen kjendis 2019 er et knippe kjente, og litt mindre kjente ansikter som vi presenterer etter beste evne og omfattende undersøkelser, uten særlig hell. Men her er de altså.

Adrian Sellevoll (21) er musikker og modell, kjent for å være med reality-serien, Ex On The Beach, som sendes på Dplay og kanalen Fem.

Hege Bøkko (27) er en av Norges fremste skøyteløpere ned flere NM-gull på sin merittliste. Hege er søter av OL-vinner, Håvard Bøkko.

Erik Alfred Tesaker (39) fra NRK-serien ‘oppfinneren‘, utvilsomt sjefen for snekringen og alt som skal settes opp med reisverk på gården. Handyman og sørlending i ett. En av favoritten til å vinne?

Stina Marie Bakken (26) Blogger som skriver om livet sitt på bloggen, “StinaBlogg.no“. Hun har alle forutsetningen til å lykkes som toppblogger med den pene kjæresten sin, Per Freddy Åsly, ved sin side og sitt flott utseende.

Anita Hegerland (58) var gift med superstjernen, Mike Oldfield, som hun har tre barn med. Hun har også sin egen artistkarriere, som har vært suksessfull i mange forskjellige land.

Mímir Krístiansson

Tommy Sharif (43) er dekkongen som ble tatt for skatteunndragelse. Noe som ble behørig dekket av riksmediene. Tommy er også kjent for å lage de verste middagen i ‘Fire Stjerners Middag‘ på TVNorge, hvor han kokte eggene rett i pose-tomatsuppa, med skallet på.

Mímir Krístiansson (32) vil på lik linje med Pernilla Persson, bli tekstet, for alt han sier, fordi Mímir er nemlig fra Stavanger og dermed vanskelig å forstå. Viking-supporter, som er journalist og forfatter, glad i sprit, og tidligere politiker for partiet, Rødt.

Hanna-Martine Slåttland Baller (20) har 100.000 følgere på YouTube, og er en dermed en såkalt ‘YouTuber‘, på lik linje som The FML Show, som vi er så svake for. Hanna-Martine er også veldig populær med sine bilder på Instagram. Hun er også Farmen kjendis’ yngste deltager.

Vidar André Grødset Mohaugen (29) bedre kjent som, Vidar Villa, artist med festlåter i repertoaret som ‘One Night Stand‘ og ‘Plan B‘.

Vi håper at Per Sandberg går helt til finalen, men taper denne, helst for Triana Iglesias, som er vår favoritt.

Programleder for Farmen kjendis er fristylekjører, Tiril Sjåstad Christensen. Farmen kjendis er å se på TV2 i starten av 2020.

Kilde: TV2

Vargas

Pin It on Pinterest