Roman Abramovich er en utålmodig mann. Manageren som klarte å få det gjeveste trofeet via Champions League til Stamford Bridge og som nylig har skrevet ny kontrakt, er ikke lenger ønsket i Chelsea. 

Nå er di Matteo allerede sparket.

Fra Chelsea sies det følgende: «Lagets prestasjoner og resultater har ikke vært gode nok og eieren og styret følte at en forandring var nødvendig nå for at klubben skal kunne bevege seg i riktig retning når vi går inn i en viktig del av sesongen.»

De eier altså ikke magamål i den klubben. Jeg er overbevist om at dette kommer overraskende på spillergruppa på Stamform Bridge.

Rafa Benitez står klar til å ta over som ny manager for Chelsea ifølge fler forskjellige medier.

Di matteo (Foto: GIUSEPPE CACACE/Afp)

Matteo fikk sparken i Chelsea Foto: Giuseppe Cacace/Afp

Chelsea og mangemilliardær Roman Abramovich har et kolossalt forbruk av managere. Siden russeren tok over på Stamford Bridge har intet mindre enn 5 fotballtrenere med bred internasjonal erfaring måtte gå.

Han har brukt mange milliarder kroner på klubben i sitt hjerte siden han tok over i 2003.

Ok at fotball er en resultatorientert bransje, men dette er ren dumskap etter min mening.

– Claudio Ranieri var manager hos London-klubben da russeren Roman kom med sine olje-milliarder. Han fikk ikke sitte lenge. Det var heller ingen stor overraskelse. Slik fortsatte galskapen.

 – The Special One måtte gå etter uavgjort mot Rosenborg i Champions League. Etter det har disse lidd samme skjebne. Avram Grant, Luis Felipe Scolari, Guus Hiddink, Carlo Ancelotti og André Villas- Boas.

Hvis en manager som kan vise til så gode resultater som det di Matteo gjorde, skal få sparken, så er det svært mange fotballtrenere som har grunn til å skjelve litt i managerstolen.

– Hva som skjer videre i Chelsea er foreløpig ikke avklart, men en klubb som har et tøft kamp-program fram mot nyttår må selvsagt ha inn ny mann på plass raskest mulig. Fler navn er nevnt, men jeg holder på den tidligere Liverpool sjefen Rafa Benitez.

En hårreisende avgjørelse å sparke en manager med så gode resultater å vise til på kort tid, Roberto di Matteo fikk 262 dager som manager i Chelsea!

 

Vargas

 http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/internationell/championsleague/article15814897.ab

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Hva skal til for at du sender nakenbilder av deg selv?

Nordmenn er hekta på å ta bilder. Helst av selg selv, med minst mulig tekstiler. Naking, planking, blotting, nei det...

Therese Johaug gjør millionbutikk på egen kolleksjon

Norges ski-prinsesse, VM vinner i Holmenkollen på 30 km i 2011, og en av verdens beste skiløpere, Therese Johaug kommer nå...

Lukk