Det finnes mange rare dyr i Hakkebakkeskogen, så også blant deltagere i de forskjellige reality-TV seriene som sendes denne vinteren. Robinson-ekspedisjonen har flyttet kanal, fra TV3 til TV2, noe som gjør at seertallene vil gå rett til værs. 

TV2 er Norges største kommersielle TV-kanal, og kongen blant reality-kanalene, derfor er det grunn til å følge litt ekstra godt med når Norges største riksklyse, programleder Christer Falck får bolte seg på skjermen. Falck vant den første Robinson-ekspedisjonen så langt tilbake som i 1999, den gang på TV3, da skuespiller Nils Ole Oftebro var programleder.

– Den homofile Presten Masimo (32) fra Elverum, butikksjefer og tvillinger, Vita og Wanda Mashadi (22) fra Strømmen og den smellvakre jus-studenten Maiken Sæther Olsen (21) fra Harstad, er bare noen av de deltagerne som skal underholde deg fra en øde øy, på den andre siden av kloden denne våren.

104763-11-1421706018686

Nå er det kanskje din tur til å leve ut drømmen som reality-kjendis? Da kan søke nå!

– Da bør du allerede i dag benytte sjansen til å sende inn ditt søknadsskjema. Robinson-ekspedisjonen søker nemlig allerede denne våren etter nye deltagere. Du må være fylt 18 år når opptakene begynner, og du bør skille deg ut i mengden blant alle de flere tusen som ønsker å delta, ellers blir din søknad forkastet med det samme.

– I følge programleder Christer Falck, er det liten vits i å begynne søknaden med>: «Jeg er sprudlende og livsglad, og finner på mange sprell». Falck hater klisjeer og har en stor betydning i hvilke deltagere som skal få være med i sesong to, av den aller første reality-serien, som ble sendt på TV får 16 år siden, og som nå altså skal sendes via TV2.

– Falck sier videre til sin arbeidsgiver, folk må tørre å by på seg selv, han leter etter ytterpunktene, «bad guys» og fargeklatter, og folk som tør å åpne kjeften. «Vi trenger folk som virkelig brenner for noe og tør å vise det, deltagere som går ut for å vinne folket, uten å vite det».

Robinson er en stor mulighet til å oppleve noe du aldri før har vært i nærheten av tidligere, du vil få en reise for livet og minner du aldri glemmer, og sjansen er stor for at du får venner for alltid.

Hva venter du på? Søk da vel!

Her er søknadsskjema for neste sesong Robinson-ekspedisjon.

Les mer om de deltagerne du møter i årets Robinson på TV2.no

Robinson-ekspedisjon har premiere på TV2 søndag 8. februar 2015.

 

Kilde og foto: TV2.no

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Martin Ødegaard må på spansk-kurs!

Da har 16-åringen endelig bestemt seg, han kommer til å signere for verdens mektigste klubb, Real Madrid. Det betyr at...

Dårlig selvtillit? Det er det bare DU som kan endre

Chris via Compfight En forventningsfull og kravstor far som kommer med negative kommentarer og slenger med leppa til høyre og...

Lukk