Merete Gamst vil være din kontakt med Robinson-gjengen med sin Robinsonblogg, Christer Falck er programleder, Petter Pilgaard som utskremt reporter. Årets Robinson blir tidenes reality show. 

På en øde øy i Malaysia har nå Paradise Hotel-deltagere muligheten til å bevise at de er mer enn bare sexfikserte fyllefanter. De hardbarka Robinson-veteranene vil på sin side gjøre alt de kan for å vinne. På denne bloggen vil jeg sørge for at du daglig kan følge utviklingen på Robinsonøya.

Merete Gamst sier om bloggen:

«» Her får du eksklusive videoer og bilder, samt slettede scener og høydepunkter fra Robinsonekspedisjonen. Webprogramleder Petter Pilgaard intervjuer alle de utstemte deltagerne, og du kan forvente hakket drøyere spørsmålstilling enn vanlig.

Som ansvarlig for webproduksjonen, kan jeg love at Pilgaard ikke slipper altfor lett unna med sitt komfortable liv på hotellet. Det kommer til å gå heftig for seg i dueller mot Christer Falck, så du kan vente deg sikling, svetting og oppkast.»»

«Robinson 2013″ har alt. Gamle helter kommer tilbake, nå også med tidligere «Paradise Hotel» deltagere i samme strid, på samme øy.

Er en av dine gamle helter med i dette nye konseptet? Deltagerne fra tidligere øy-opplevelser har selvsagt en fordel mot fest deltagerne fra «Paradise Hotel.»

16 deltagere, 8 fra tidligere Robinson-serier og 8 fra tidligere «Paradise Hotel»- serier. Du bør ha din favoritt klar, nå braker det snart løs.

Bare en vinner skal stå igjen. Uansett hvem det blir, den som spiller spillet og står igjen til slutt er den verdige vinneren.

Premiere søndag 15. september kl 20:00 på TV3!

Kilde TV3.no

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Yngre menn foretrekker sex med modne damer

De fleste kjenner til betegnelsen MILF, Fritt oversatt betyr det "en mor (eller moden) kvinne man kunne sett råd for....

Unge må ha smertestillende tabletter for å fungere i hverdagen

Unge mennesker som havner utenfor system kan raskt komme borti alkohol og narkotika i ung alder. Men også de skoleflinke...

Lukk