Om du kjøper en lateks-drakt eller sykepleieruniform til kjæresten, merker du at det rykker litt ekstra i laksen, gjør du ikke? Det er faktisk vanlig å ha denne fetisjen – der rollespill gjør deg kåt.

BDSM, spanking, underdanig, bondage, lær, lakk, tiss og dominant kontroll. Kanskje er det greit at vi ikke vet hva Kari og Ola Nordmann driver med bak hjemmets lune hi. Det ville nok ha slått lufta ut av mange av oss.

Lest? Kåt og bakfull, igjen?

Men det er nok i diverse klubber, ofte lukkede kun for medlemmer i swingers miljøet, rundt om i landet at de fleste får levd ut sine våteste drømmer og sterkeste fantasier. God sex og hemmelige fetisjer er viktig for folk flest.

Mange er villig til å strekke seg veldig langt for å få den perfekte orgasmen via sine fantasier og drifter, kanskje utenfor normalen. For det finnes heldigvis ikke noe fasit på hva som er normalt, unormalt, vanlig eller uvanlig, når det kommer til menneskelig tenning.

Rollespill gjør deg kåt?

Vargas12.com har heldigvis store nok baller til å skrive om det du ikke tør å snakke om med særlig mange. Vi tar debatten rundt det som sees på som tabubelagt og fremmed for mange – vi ønsker å hjelpe deg som har interesse eller er nysgjerrig på det som ikke publiseres ofte nok.

Derfor er det viktig at noen tør å skrive om det. Meld deg på nyhetsbrevet først som sist, for aller siste nytt – hver gang det publiseres nye artikler.

Rollespill gjør deg kåt?

Når snakket du sist om at du tenner på at noen tisser på deg? Selvsagt snakker man ikke om slikt, med andre enn sin partner eller ektefelle. Kanskje tør du ikke fortelle det over hode. Det er faktisk ikke uvanlig å ha som en fetisj i seg selv.

Fetisjer er i mange kretser forbundet med noe forbudt og skammelig, men heldigvis har verden gått litt framover på dette feltet også i Norge. Nå er det akseptert å ta opp tema, si hvordan man vil ha det, fortelle hva man liker og tenner på. Ihvertfall er det langt mer åpenhet rundt tema fetisjisme.

Noen tenner på moren andre på broren, sex er best når man får det som man vil, men gå aldri med på ting du selv ikke er klar for. Nyt dine fetisjer i lange drag og fortell din partner hva som tenner deg, uansett.

Du og din partner har kanskje leste suksess-bøkene «Fifty Shades of Grey» som har revolusjonert verden hva BDSM angår. Der vi gjennom tre bøker kan lese hvordan Christian «behandler» sin Anastasia – på sin helt spesielle måte til begges fornøyelse.

BDSM er et rollespill, basert på en dominant og underdanig person der sex, smerte og maktforskjeller utgjør innholdet, til stor nytelse for deltagerne. Det handler om god sex, det handler om jakten på den perfekte orgasmen.

Alene eller sammen med likesinnede.

Nordmenns fetisjer er nok ikke mer spesielle eller sære enn andre land vi liker å sammenligne oss med. I følge undersøkelser har nordmenn og svensker stor glede av sex i guds frie natur.

Svenskene trekker det enda litt lengre og har en stor økning med mennesker som søker etter «Dogging» som er sex med fremmede etter avtale.

Rollespill gjør deg kåt?

Møte med mennesker på Internett, som de møter på offentlig sted, parker, parkeringsplasser eller i skogen, utelukkende for å ha sex. Dette er også godt kjent i Norge.

Rollespill og BDSM er to ting av samme sak, men også litt forskjellig.

Rollespill er litt mer uskyldig moro, der han, hun eller begge kler seg ut, eller går inn i hver sin rolle som i et skuespill som tenner hverandre. For hva kan egentlig skje i din skitne fantasi, på legekontoret eksempelvis?

BDSM står for bondage, disiplin, sadisme, masochisme. Som kan bli litt voldsomt for noen og enhver, men det tenner altså såpass mange at det er en egen disiplin i fetisjens vidunderlig verden.

Vi anbefaler på det sterkeste at du forsøker å åpne opp, lev ut driftene dine, la fantasien og fetisjene dine bli endel av deg, bare da er du fullkommen i din higen etter best mulig sex. Det fortjener du.

Vargas

nb_NO
en_GB nb_NO

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Frode Berge må vite mer …

Frode Berg må vite mer enn forteller til norske aviser. En tidligere affisere fra det norske Forsvaret, vet også my...

Managere med størst pengebruk?

Vi skriver om fotball generelt, engelsk fotball spesielt og har vært innom den enorme pengebruken, kanskje særlig i Premier League...

Lukk