Romanen Mildred er utsolgt – Foreløpig! Kjære lesere, kjære skrivere og kjære kunder. Det er med tungt hjerte jeg må meddele at min roman “Mildred” er utsolgt fra forlaget. Men, den gode nyheten er at det kun er få dager til den er tilgjengelig for alle som ønsker å kjøpe den.

Enten til seg selv, som gave, eller til andre som fortjener harde pakker til jul.

Hvem er “Mildred” og hva kan den store interessen for romanen skyldes? Den er jo skrevet av en ukjent debutant. Øyvind Teige er kjent av sin venner, kolleger og familie, men så langt ikke som forfatter. Før nå.

Ordreboka er full, bestillingene står i kø og forfatterspiren fra Kristiansund skal besøke et tjuetalls butikker og organisasjoner før jul. For å presentere, snakke om og selge sin roman. “Alle” ser ut til å finne “Mildred” svært så interessant å lese.

Romanen Mildred er utsolgt - Foreløpig!
Romanen Mildred er utsolgt - Foreløpig!

Populariteten må skyldes god markedsføring, men like fult at romanen “Mildred” treffer en nerve i folk flest. Der leserne blir tatt med på en uvirkelig, spennende og farlig reise. Fra trygge, Tingvoll, på Nordmøre til vakre, Portofino, i Nord-Italia, til farlige Abuja i Nigeria.

Romanen, Mildred, er utsolgt – Foreløpig!

En historie, en roman, et eventyr og starten på en trilogi som vil slå bena under selv de mest garvede roman-lesere. Det totale opplaget er foreløpig 1400 bøker, så vær rask.

Alt du behøver å gjøre er å ta kontakt på mail, eller via kommentarfeltet i dette innlegget, så avtaler vi tid og sted. En roman koster kun 299.- Men kvantumsrabatt gis til de som bestiller mer enn 5 bøker. frakt er selvsagt gratis.

Jeg som forfatter hadde satt stor pris på om du deler dette innlegget til dine venner, eller de du vet elsker å lese.

Bor du ikke i Østfold, men må skaffe «Mildred» på annet vis, fortvil ikke. Romanen er tilgjengelig for alle som har tilgang til internett fra fredag 20.november.

“Mildred” vil være tilgjengelig og kan kjøpes på Kolofon.no, Mildred.no, Haugenbok.no eller hos forlagsentralen og utvalgte bokhandlere i Østfold, spesielt i Fredrikstad.

Her er litt mer om handlingen:

Hun slo på instinkt, uten å tenke på konsekvensene. Mildred følte hun sloss for livet og var lynraskt nede og plukket opp revolveren og snudde mannen rundt.

Hun så rett inn i to livredde, smale øyne i et blodig ansikt. Hun skalv av redsel. «Hvem er du?! Svar for faen!» Det kom kun ubestemmelige stønn fra mannen.

Nå går tiden raskt mot jul, og er du i tvil om hva du skal kjøpe til bestemor, bestefar, mor eller far, morfar eller mormor – bøker selvsagt. Om det er til tante eller onkel, nevø, nise, søster eller bror. De aller fleste elsker å få bøker i gave.

Det som er litt spesielt med denne boka, er at forfatteren signerer alle bøkene, som det er ønskelig å motta. Og jeg sender til og med ut til hele landet, til Nord og Sør, Øst og Vest. Der du måtte bo, over hele landet.

Bestill nå, du også!

Ring 41274786, eller send din ordre på e-post, vargas12.com@gmail.com eller bruk kommentarfeltet.

Øyvind Teige for

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
An open letter to the potential new owner of Wolves

Blogger Ryan Leister has this message for whoever takes over from Steve Morgan at Molineux: Dear Sir or Madam, Thank-you for your...

Lukk