Roskilde 2011 sommerens vakreste eventyr 30 juni- 3. juli

 

Roskilde 2011 er beregnet til å bli den beste noen sinne. Med navn som Iron Maiden, Kings of Leon, Artic Monkeys og Mastodon som de største trekkplastrene. Men når det kommer til Roskilde festivaler så er det alltid gode navn og bra artister som er med.

Denne festivalen startet i 1971 av to elever, Mogens Sandfær and Jesper Switzer Møller, and promoter Carl Fischer, festivalen ble senere overført til Roskilde Foundation.

Helt fram til ca 1990 har festival deltagerne utelukkende vært skandinaver, men nå er det et stort tilsig av tyskere, australiere og briter til Europas sjette størst festival.

Men det gikk fryktelig galt i 2000 på Pearl Jams konsert, på den orange scene. Svikt i vaktmannskaps rutinene gjorde at det ikke var skille mellom tilskuere og scenen, slik at de fremste ble presset inntil scenekanten. 9 mennesker døde-

Dette er selvsagt Roskilde Festivalens mørkeste minne. Men dette er nå utbedret og sikkerheten er betydelig skjerpet og mange hundre tusen kroner er brukt for unngå at noe slikt skal kunne skje igjen.

En musikkfestival som Roskilde skal være gøy, men det kan fort bli dyrt. Sørg for å ha nok kontanter, nok klær og skikkelig sovepose. Pass på hverandre å ha en fantastisk opplevelse.

Billettprisen er i 2011 1740 DKK

I 1971 var det 30 DKK.

 

God fornøyelse!


http://roskilde-festival.dk/nyheder/

http://dl.dropbox.com/u/3148995/p0ster2oll.pdf

Foto: heftig-festivals.de

 


 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wccdW-8zobs[/youtube]

 

Vargas

 


http://www.expressen.se/noje/musik/1.2452904/carlsson-grymt-maiden


Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
VIDEO -Slakteren fra Srebrenica endelig tatt

    Ratko Mladic-selve symbolet på massakren i Srebrenica, der 8300 muslimske gutter og menn ble slaktet ned.   [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_jVkBm5PJKo[/youtube]...

Sexiest girls on the planet

-Finnes det noe penere og sexyere enn damer? Sånn generelt så er damer det vakreste som finnes i verden. Det...

Lukk