Sommerens viktigste arrangement for mange er selvsagt alle de fantastiske festivalene rundt om i Europa. Tyskland, Nederland, Polen, Sverige, Danmark og til og med Norge blant mange flere, har fantastiske musikkfestivaler verdt et besøk. For mange nordmenn er Roskilde i Danmark den viktigste.

– I år er det verdt å merke at den danske festivalen som trekker festivaldeltakere i fra hele verden får storfint besøk. I følge danske BT, kommer Sir Mick Jagger og hans venner i selveste «Rolling Stones» til Roskilde festivalen. Bare det alene er selvsagt verdt turen denne sommeren, sett av sommerferien fra 29. juni så du ikke går glipp av ett minutt.

Ryktene skal ha det til at arrangørene har betalt flere millioner dollar for å få de erfarne verdensstjernene til Danmark i sommer.

Andre navn det er verdt å nevne på årets viktigste sommereventyr er «Haim»-søstrene fra USA «Artic Monkeys» fra England, «Outkast» fra USA og «Lykke Li» fra Sverige. Fra Norge kan publikum få se og høre «Bendik, «Dråpe», «Kvelertak», «Highasakite» og «Owerthrow».

– Mange setter pris på alle de mindre scenene på Danmarks deiligste festival, der de ukjente, nye skattene av spennende artister overrasker og trollbinder sitt publikum. Festvaler er fest og moro, men også sterke musikkopplevelser, en sosial happening det ofte er verdt å få med seg om man er ung eller gammel, kvinne eller mann.

Roskilde imponerer med sine artister, men opplev de sære, små scenene som har ukjente navn på lista i tillegg. Ofte er det her du blir mest overrasket.

– Man skal ikke måtte være så veldig musikk-interessert eller ha så veldig stor sosial angst for at Roskilde festivalen blir et av dine resiemål den kommende sommerferien. Har du ikke hørt om «Rolling Stones» sier du? Det er et av verdenes mestselgende rocke band, sannsynligvis vet foreldrene dine det som er verdt å vite.

Det er vår og kort tid til sommer’n, gled deg til festival-start ved å bestille billetter allerede nå.

 

Vargas

nb_NO
en_GB nb_NO

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Flight MH 370- pilotene besvimte?

Hva kan ha skjedd med Malaysia Airlines flyet med 227 passasjerer og en besetning på 12? Flyet av typen Boeing...

Blogghore!

Hva er egentlig en blogghore? Jo, det er en blogger som er villig til å gjøre det aller meste for...

Lukk