Overgangsvinduet er åpent fram til 31. januar, som betyr at klubber i de største ligaene i Europa kan rydde i sine respektive lag. Ruben Neves fra Wolves til Manchester United? Overraskelser vil komme, mange lag trenger forsterkninger og et av disse ledes av Ole Gunnar Solskjær.

Ruben Neves er blant de aller beste unge midtbanespillerne i Europa.

Manchester United har ikke slått nye-Wolves under Nuno Espirito Santo på fem forsøk. Det har blitt tre uavgjorte og to seire til Wolves. Selvsagt vil Solskjær og hans rike eiere på Old Trafford hente de beste fra det laget som har gitt ham mest hodebry siden han tok over storklubben.

Ulvenes toppscorer, den meksikanske spissen, Raúl Jiménez er også en av kandidatene på den lange listen over spillere som kan forsterke et svakt Manchester United. Sett fra managerens ståsted, har han en vinn-prosent på 37. José Mourinho, hans forgjenger endte på 58,3 prosent.

Ole Gunnar Solskjær må få orden på spillerstallen, få fjernet Paul Pogba snarest mulig for å få arbeidsro og begynne å bygge sitt nye Manchester United – før det er for sent. Han har tross alt penger nok å handle for.

Hvem er Ruben Neves, tenker du kanskje?

Vel, det er han 22-åringen, som var den yngste kapteinen i Champions League, den gang kun 17 år gammel, når han spilte for Porto. Ruben Neves har senere etablert seg som en av de beste på Wolverhampton Wanderers etter at han kom til England og Premier League.

Han skjøt Wolves opp fra Championship, på dette viset:

Prislappen på den portugisiske landslagsspilleren, Ruben Neves, kommer til å ligge på mellom £50m og £60m. Altså en halv milliard kroner. Om Wolves selger? Tvilsomt. For det første er Nuno i klubben for å bygge et storlag som skal vinne trofeer. For det andre er Wolves bedre enn Manchester United på sikt.

For det tredje så har klubben, som ikke ligger så langt fra Birmingham, i West Midlands, styrtrike eiere i Fosun Internasjonal, og behøver slett ikke selge sine beste menn. Gründeren av storkonsernet er ihuga Wolves-supporter, Guo Guangchang er god for drøye $9 milliarder og vil se Nuno og hans spillere bli best i Premier League. Da selger man ikke de beste.

Lest? Hvem er sjef i Manchester United?

Eneste muligheten for Manchester United å hente de beste Wolves-spillerne, må være at de har kontraktfestet at de kan få gå til en annen klubb, om det riktige tilbudet kommer. I skrivende stund kan sikkert Manchester United betale mer i lønn, men rent sportslig er det vel et skritt tilbake.

Tegnet bilde av Wolves’ største stjerne, Ruben Neves, Foto: Vargas12.com

Alle spillerne vi kjenner til i Wolves, som hyller sin manager Nuno Espirito Santo som den beste de har spilt for, har de riktige innstillingene til jobben de skal gjøre på fotballbanen og livet for øvrig. I Wolves er det ingen primadonnaer, kun hardt-arbeidene forbilder som er villig til å “dø” for drakt, klubb og manager. Nettopp slike spillere Manchester United savner.

Paul Pogba er et eksempel på en oppførsel ingen lag behøver. En fallende stjerne, med for høye lønnskrav, med er selvbilde som er ødeleggende for medspillere og laget som helhet. Frisyre og farge på støvlene er viktigere enn klubben – da har man feil fokus. Paul Pogba hadde havnet raskt på benken i Wolves.

I FA-cupens tredje runde spilte nettopp Wolves og Manchester United 0-0, som betyr at det skal spilles omkamp på Old Trafford om kort tid. En kamp begge lag gjerne ville ha unngått – grunnet et meget tett kampprogram.

Wolves har allerede spilt 37 kamper denne sesongen, grunnet en lang kvalifisering til Europa League, hvor begge disse lagene fortsatt er med, og dermed kan møtes på ny.

Manchester United are keen to bolster their options in the January transfer window, with additions in the forward and midfield positions high on their list of priorities. The Mexican recently emerged as a target for Ole Gunnar Solskjaer’s side, and now Goal report that they have also made an enquiry for Jimenez’s team mate, Neves.

DailyMail.co.uk

Nuno Espirito Santo ønsker seg en liten stall, men har merket hardkjøret mer enn de fleste andre, nå er viktige Diogo Jota ute med skade, det samme er midtstopper, Willy Boly.

Forsterkninger kreves i løpet av januarvinduet, som igjen er en god grunn til at ingen spillere selges. Bortsett fra Patrick Cutrone, spissen som ble hentet fra AC Milan i sommer for £16m. – 23-åringen er på vei hjem til Italia.

Til tross for et sterkt ønske om å beholde sine største stjerner, var Nuno klokkeklar i sin kommentar etter kampen mot Manchester United, på spørsmål om overganger. Alt kan skje, fordi det er et åpent marked. Spillere kommer og går i overgangsvinduet.

I oversatt betydning, med riktig pris, kan hvem som helst gå.

Raúl Jiménez kostet £30m. når han ble kjøpt fra Benfica i fjor sommer. Prisen har sannsynligvis doblet seg, etter at meksikaneren har dundret inn mål for Wolves, både forrige- og denne sesongen.

Alle som sympatiserer med Wolves, ønsker selvsagt å se både midtbanespilleren, Ruben Neves og spissen, Raúl Jiménez bli værende i Old Gold & Black.

Om du er Manchester United-tilhenger, vil vi gjerne høre fra deg i kommentarfeltet, hva du mener Solskjær bør gjøre i overgangsvinduet, du kan være anonym, om du oppfører deg som folk.

Er du supporter av Wolves, eller et annet lag i England, er du selvsagt mer enn velkommen til å kommentere i vårt kommentarfelt under her.

Vil du være blant de første i Norge som får vite om de viktigste overgangene i England, bør du følge vårt nyhetsbrev, gratis og uforpliktende.

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Tre i senga?

Tåler forholdet ditt en elsker eller en elskerinne? Tre i senga høres ut som én for mange for de fleste,...

Lukk