Rumpa som får alle menn til å snu seg. Denne frodige rumpa, fikk svært mange menn til å stoppe opp og glo da det ble gjort en undersøkelse i London nylig.

Et ungt par havner i krangel, fordi mannen ikke klarte å la være å se på den sexy frodige rumpa til forsøkskaninen. 

Smellvakre Kaysheen Whiteley (24) ikledde seg en kort, grå shorts, en hot pant – til alles forlystelse. Hyde Park i London har i løpet av en sommer, besøk av tusenvis av turister, flere av disse bruker det flotte parkanlegget til rekreasjon, soling, lesing og til å se på damene.

10 gode grunner til å få en sunnere kropp

Rumpa som får alle menn til å snu seg ...

Kaysheen ble filmet med skjult kamera og reaksjonene lot ikke vente på seg. Den frodige 24-åringen gikk bevisst inn for å fange menns oppmerksomhet, men også kvinnene i den solrike og varme parken, lot seg imponere over den formfulle jenta. En person på sparkesykkel må til og med stoppe opp for å få med seg detaljene.

En ung mann som ser Kaysheen på vandring gjennom parken, bruker tilsynelatende sin mobiltelefon til å filme testpersonen gjennom flere hundre meter av den populære parken. Om det er hennes rumpe som fanger hans oppmerksomhet? Vel, han er jo mann.

Rumpa som får alle menn til å snu seg …

Åpenbart plasserer dette de fleste menn som sex- sjåvinistiske svin, men det er bare å beklage. Det er sterke drifter i oss menn, som får oss til å reagere som hodeløse tullinger i det øyeblikket en slik kvinne, med slike lår og en slik rumpe, åpenbarer seg for oss.

Om det er ett sunnhetstegn at samtlige menn i Hyde Park denne varme julidagen, snur seg etter jente med halve rumpa utenfor shortsen, tør vi ikke svare på. Men, at en flott ung kvinne, som har former, og ikke er som barbie, bare skinn og bein, synes vi egentlig er helt ok.

Kanskje ikke så rart Kim Kardashian, med verdens mest kjente rumpe – er så populær som hun er?

Hva synes du? Hadde du snudd deg etter Kaysheen om du møtte henne i en park nær deg? Garantert! Det er bare å innrømme det. Og det er derfor denne testen ble gjennomført. Frodige kvinner, er utvilsomt mest populær, hos de fleste menn.

Kilde: Dailystar

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Overgangsvinduet – Gonzalo Higuain har signert!

Argentineren har signert for Juventus, overgangen er verdt £76 millioner, Gonzalo Higuain (28) har spilt godt for Napoli over flere sesonger....

Pokémon Go Home!

Pokémon Go Home! En ny populær happening herjer landet og verden forøvrig. Intet nytt under solen? Jo faktisk. Pokémon Go er...

Lukk