Rumpetrenden i endring. Norske unge jenter vil nå ha større rumpe, fordi forbildene deres viser fram sin bakdel i sosiale medier og jo større jo bedre ser det ut til.

Både norske og utenlandske kjendiser blir fulgt nøye av norske kvinner. Trendsetterne vet hva de driver med og publiserer bilder av seg selv, over alt – hele tiden. Klart norske jenter blir påvirket av slikt.

For få år siden, var det mer populært å være så tynn som mulig, men denne trenden, om hvordan man aller helst bør se ut, er i endring hele tiden. Nå er det frodige, veltrente og Kim Kardashian og hennes like, som gjelder som ideal.

Trenden for tiden, gir rom får å være stor og frodig. Deler av motebransjen må få noe av æren, fordi plus size modellene har fått et langt større innpass og aksept i bransjen, enn tidligere.

Les gjerne: Stor rumpe og du er pop 

Rumpetrenden i endring
Kim Kardashian stort rumpe-ikon Foto: Getty

Menn har sett på kvinner i uminnelige tider. Kvinner har sett på menn også, men det er kvinnenes utseende som ofte er viktig når trendene settes. En kvinne som er fornøyd med eget utseende og tør å si det, er sjeldent å høre. Derfor er menns mening og ytring om hva som er sexy av stor betydning. Også for kvinner.

Rumpetrenden i endring.

Mange menn tror alle kvinner ønsker å være sexy for dem, det er feil. Kvinner ønsker å utkonkurrere andre kvinner, og pynter seg derfor like mye for å bli sett – av kvinner.

Tykk eller smal, frodig eller tynn, lav eller høy? Hvordan du føler deg, er selvsagt viktigst for ditt eget selvbilde, hva andre mener skal og bør være av langt mindre betydning. Men vi er mennesker med følelser, vi liker komplimenter, vi liker like og å bli likt. Selvsagt betyr det mye å se bra ut, en frodig sexy rumpe får utvilsomt oppmerksomhet, fra kvinner og menn.

Les gjerne: Rumpa som får alle menn til å snu seg … 

Trendene er også merkbare i helsestudioene, der kvinner kommer for å få råd og veiledning på hvordan rumpa skal trenes for å bli større, mer spenstig og se bedre ut. Da skal man nemlig ikke trene bare rumpemusklene, men store deler av kroppen.

Har du en naturlig, frodig rumpe, er du altså mer populær enn noen gang, har du en mindre rumpe, men ønsker en større og frodigere, er det altså håp for deg også. Men som sagt, det aller viktigste – er hvordan du ser på deg selv og at du er fornøyd.

Å være sexy, er som kjent en følelse du selv kan styre.

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Vold – lar du deg bli mishandlet?

Vold i nære relasjoner øker i Norge. Så mange som to tredjedeler av alle anmeldte saker, ble henlagt av politiet...

Lukk