Russen er ute- og i ferd med å avslutte 13 års skolegang, med russefeiring over hele Kongeriket-

Russebiler skal pusses opp, merkes med navn på alle «ombord», russekort med kloke ord, russedresser med masse forskjellige merker, tekster og bilder. Russeluer med forskjellig hedersbevis for god innsats fram til 17. Mai er godt planlagt med regler og lover om hva man kan få i dusken.

Jeg har hørt om flere barneskole elever som er litt redd for russen fordi de spyler de ned med vann, og har tatt med elever mot sin vilje… Det er jo en forutsetning at ungdom som har så mange års skolegang, kan oppføre seg som folk og i det minste holder seg innenfor loven.

Russetid, skal være fest og moro, av og til kan ting gå for langt, men ikke la all jobb som er lagt ned over mange år gå fløyten i form av utagerende oppførsel, tull og fanteri som gjør at dere vil angre i lang tid etterpå.

Russetiden skal være gøy, en tid man skal huske i mange år, sammen med gode venner og klassekamerater. Men feire med måte, og pass på at dere tar vare på hverandre.

Og dere som skal være sjåfører på russebiler- dere har et enormt ansvar, og husk at dere vil bli testet av politi oftere enn andre. Spar pilsposen til etter dere har parkert bilene. Det kommer til å lønne seg i lengden!:)

God feiring!

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Jeg tror Chelsea vinner PL

  Og de kan vinne allerede i dag? Vinner Chelsea mot Liverpool, og Sunderland tar poeng fra Man U. så...

Er du Wolvesfan, så er du Wolvesfan!

Bildet av vår eminente nettredaktør som går fullstendig bananas etter at opprykket til PL er sikret forrige sesong! Et bilde som...

Lukk