Russen har sin tid fra nå og fram til 18. Mai- men mange rektorer rundt om i Norge lar ikke russen få lov til å gå i russedress og annet russeutstyr før 1. Mai!

Er dette slutten starten på slutten for russens elleville feiringer? Som har lang tradisjon i Norge, til å gjøre mer eller mindre hva de vil den siste måneden før skoleslutt og etter 12 års skolegang.

Jeg skjønner jo at elevene skal bruke tiden sin på skolen og forberede seg til eksamen. Men spiller det noen rolle hvilket antrekk dette gjøres i? Nei. Jeg mener russen bør lov til å være nettopp det, og ikke tre mer regler og gjøre ting vanskeligere enn det sikkert allerede er.

Til Rektorene: La russen få gå i hva de vil! Så lenge de holder seg innenfor skolens ordensregler så bør de også få kle seg i russeantrekk. Sånn har det vært i mange mange år. Ikke ødelegg denne fine tradisjonen.

Ellers kan det fort bli slutt på alt som har med russ å gjøre hvis de får bare drøye to uker å «feire» på.

Det koster masse penger, med russebil, russeanntrekk osv og da er det ikke sikkert så mange vil bruke så mye penger om det blir en innskjerpning på dette, og de ikke får gjøre som avgangselevene tidligere har fått.

Det er jo tross alt bare en gang man får være russ!

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Du tror det ikke før du ser det

"Jakten på 6. sans"" på TV Norge gir meg gåsehud. Går det ann å føle seg fram til hvems som...

Forlovelse er inngått

Det ble 1. April inngått forlovelse mellom Vargas og hans hulder! Lykkelig, forelsket og jævlig mette etter noen skikkelige burgere...

Lukk