[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=XRYGpQw9oXE[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wWlQu4vuPFo[/youtube]

 

Ikke alle filmer er like gode, men det kan være smart å se filmen selv og ikke la andre bestemme hva du selv synes. Årets russe-film » Hjelp, vi er russ» har får elendig kritikk fra anmelderne men det er en film for ungdom med ungdom, og som gjenspeiler hvordan russetiden kan bli for de som er på vei dit, og var for de som har opplevd den tiden i livet-

Nå har filmen hatt premiere på kinoer landet rundt. Før festpremieren under Kosmorama tidligere i april, var regissør og manusforfatter Kenneth Olaf Hjellum nervøs og spent for å slippe filmen løs.

– Det er som å sende barnet av gårde på første skoledag, mens man håper det ikke blir mobbeoffer, eller blir banket opp. Du vet jo aldri, fleiper Hjellum.

Foto: rezydecja-bielik.pl

 

Bortskjemte unger fra Bærum er ikke sympatiske men det kan bli god film- for ungdom.

Vinh Duy Nguyen som spiller utvekslingsstudenten Yao Ming i Hjelp, vi er russ! fikk gjennomgå under innspillingen av filmen.

Yao Ming har ikke mange replikker, men han er en skikkelig damemagnet og derfor fikk Vinh Duy Nguyen oppfylt noen våte drømmer.

Russe-filmer har en tendens til å bli litt platte og forutsigbare da de ofte handler om fulle ungdommer som snakker litt grovere enn andre, men ta det for det det er, og gi russen kred. for at de har gått mange år på skole, og da fortjener de en real fest. De fleste russ er kule, noen drittsekker er det alltid, men det er de alle samfunnslag så det er ikke noe spesielt for russen-

Regissør Hjellum forteller at det var viktig for ham å vise en annen side av russefeiringen enn den vi som oftest ser i media.

Har du planer om å se filmen?

Vargas

 

Kilde

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10092579

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/russen/artikkel.php?artid=10092323

http://nrkp3.no/filmpolitiet/2011/04/haaper-det-ikke-blir-mobbeoffer/

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
SONY make. believe follow your dream

  Følger du drømmen din så kan livet du ønsker deg bli en realitet. Bruker du tiden din på å...

Utro etter avtale

Hadde du klart å dele kjæresten din med en annen for en kveld? Man kan ha mange fetisjer, og mange...

Lukk