Så fine mugger du har, kunne ha vært et kjempe kompliment, om vedkommende studerte vitrineskapet ditt og uttrykte glede over de flotte muggene i skapet. Noe helt annet blir det når det er puppene dine som blir kommentert, ikke sant?

Mugger har kjært navn skulle vi til å si. I hvert fall kvinners fordeler har flere betegnelser, de fleste menn liker å bruke. Noen har til og med navn på kjærestens pupper. Til egen forlystelse, sannsynligvis. Menn har sett på kvinner og kvinner har sett på menn, og andre kvinner – siden tidenes morgen.

Slik vil det fortsette også, men tidene har endret seg mye hva sjekking angår. Så fine mugger du har! Vil alltid være et kompliment. Uansett hvilke mugger det er snakk om.

Metoo-bevegelsen‘ har gjort noe med oss, særlig kanskje for menn som søker kvinner. De fleste klarer seg bra, vet å oppfører seg og respekterer et nei for et nei og ikke et kanskje som kan bli til et ja. Dessverre er det endel menn som nå kun ser på kvinners mugger, men, lar være å kommentere eller gi hyggelige komplimenter. I frykt for å bli stemplet som en gris.

Metoo

Ja da, det er forskjell på å barbere seg og skjære av seg hele hode, men det kan misforstås også, når ‘metoo‘ fører til at kvinner tror at alle menn er klåfingrede kåte beist, når de blir tiltalt av fremmede menn. Det er selvsagt ikke tilfelle. De aller fleste menn er ok og slett ikke fiendtlig innstilt. Derfor lar disse mennene heller kvinnene i fred. Et tap for begge parter kan man si.

Metoo, startet som en kampanje i sosiale medier i oktober 2017 med at kvinner delte historier om overgrep og seksuell trakassering og brukte emneknaggen #metoo. Kampanjen spredte seg raskt, i et samspill mellom millioner av enkeltpersoner som delte historier i sosiale medier og journalister som dekket kampanjen i redaksjonelle medier, og fikk etter hvert preg av å være en global bevegelse.

Hovedfokuset i #metoo-kampanjen var seksuell trakassering fra overordnede i arbeidslivet og fra andre med lignende maktposisjoner.

Store Norske Leksikon

Pupper, rumpe, hender, lår, øyne, tenner, smil, ansikt, hår og gange. Det er ikke måte på hva menn studerer når de er på jakt. Kjemien, humoren, om vedkommende snakker kun om seg selv, eller er i stand til å lytte å virke oppriktig engasjert i samtalen har også betydning. Men det er en viss forskjell på menn og kvinner som møter hverandre for aller første gang.

Så fine mugger du har!
Foto: Dan Caule Pixabay

Kvinner som er ute på byen, er ofte mindre interessert i et ‘one night stand’ med mindre hun treffer en mann som hun ser på som svært attraktiv. Om hun er i et forhold, spiller ikke så stor rolle. Kvinner er like utro som menn. Menn derimot, er ofte ute etter sex, når de møter kvinner på byen. Det er ikke kvinnene i samme grad.

Så fine mugger du har!

De viser det ikke, disse mennene som har pyntet seg, gjort seg flid med sveisen og parfymen og den nye skjorten. De sier det heller sjeldent, men oppfører seg som om sex ikke er viktig og tar ikke opp tema. Uansett hvor flotte pupper eller rumpe hun har. Om han har drukket litt mer enn han burde, vil han være som en åpen bok og si rett ut: “Så fine mugger du har!

Menn gjør seg kostbare fordi de vet at kvinner ser på menn som har tungen ut av munnen. Og nesten pikken i hånden allerede, som lite attraktivt og direkte turn off, for de fleste. Derfor skjerper mennene seg, gjør seg viktig og skjuler sin lidenskap og kåthet etter beste evne, men altså kun fram til en viss promille.

Kvinner som blir for fulle kan som kjent også bli en smule vulgære, med muggene hengende løst utenfor BH-en eller har kastet trusa etter menn de gjerne skulle ha sett mer av. Disse kvinnene er faktisk ikke særlig populære hos de fleste menn heller.

Lest? Barnløse kvinner – mer lykkelige

Det er verdt å legge merke til at det er kvinnene som bestemmer, om det skal bli noe hanky panky, eller ikke. I de aller fleste tilfellene er det kvinnene som bestemmer om hun vil dra med seg noen hjem eller ikke. Og da er det de mest attraktive mennene som blir valgt, de menn som har en sexappeal hun faller for. Som igjen betyr at noen få menn får ofte sex, de fleste andre. Får mye mindre oppmerksomhet fra kvinner generelt – de har rett og slett ikke draget. Og får dermed ikke sex.

Av samme årsak finnes det tusenvis av barnløse norske menn, som vil forbli single uten barn. Fordi kvinnene ikke ser på disse som attraktive nok. Er disse fortvilte mennene, under 170cm, vil de neppe få seg en norsk kjæreste de fleste.

Da hjelper det lite hvor fine mugger hun har, om hun ikke er interessert, blir det ikke noe action. Da benytter noen menn sjansen til å forsøke å tvinge seg på kvinnen, fordi han føler seg avvist, som ender opp med at hun føler seg trakassert – dessverre kan en brutal avvisning fra kvinnen, føre til voldtekt.

Kvinnelist

At menn slenger med kjeften er vanlig. Særlig de gangene han har drukket for mye, og ikke fått det som han selv ønsket, eller at hun har vært en luremus. Latt seg påspandert Champagne og annet snadder i timesvis, flørtet og vært mer enn hyggelig, for deretter kneppet igjen blusen. Med de digre og fristende muggene hengende halvt ut, og forsvunnet derfra.

Disse kvinnene finnes det endel av. Som faktisk bevisst går inn for å lure menn til å bruke penger på dyre drikkevarer, uten at han får så mye som et kyss tilbake. Kall det kvinnelist, naive menn eller svindel. Selvsagt er hun i sin fulle rett til å være så sexy at mennene hun møtet mister fotfestet fullstendig. Når han oppdager at han blitt holdt for narr, kan det smelle.

Alle kvinner bør være klar over hvilken situasjon de befinner seg i. I det øyeblikket de snur ryggen til den beileren, som har brukt tusenvis av kroner på henne i løpet av en hel kveld. Der hun kanskje har gitt ham falske forhåpninger om at hun faktisk ønsket å bli med ham hjem, Men at hun egentlig ville ha gratis alkohol. Og kun det.

Det er ikke uten grunn at kvinner i stadig større grad kalles det sterke kjønn.

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Slik får du kjæreste

Slik får du en kjæreste som kan forandre livet ditt for alltid. Du må bare være tålmodig og senke forventingene...

Lukk