Førsteinntrykket av Samsungs største telefon er at den ikke er så stor som man skulle frykte, du får den inn på dresslomma. Galaxy Note III er en liten lomme-PC som du kan brukes til alle gjøremål du alltid gjør på din hjemme-PC.

– Fantastiske farver, bra lyd og lys, eventyrlig bra kamera og en skjerm på 5.7 tommer gir deg absolutt alt du trenger. Har du alltid vært Apple-fan, du ville ha elsket den deilige Samsung Note III, mest fordi du har en telefon som virker som den skal. 64GB minne gjør at du kan lagre det du måtte ønske av bilder.

Du kjenner helt sikkert noen som har fått sin iPhone i vrangstrupen uansett modell. Er ikke skjermen knust, er det lyden som ikke svikter. Ellers lar den seg ikke lade, blir varm, tar fyr eller ikke lar seg slå på. Unngå alle problemene med iPhone, velg et Samsung-produkt i stedet.

Dette er ingen reklame, men egne erfaringer rundt begge de to mobiltelefon-gigantene.

SAMSUNG GALAXY NOTE III

Foto: Privat

Fakta Samsung Galaxy Note 3:

  • LTE 2.3 GHz Quad-Core prosessor.
  • Skjermen er på 5.7 tommer (144.3mm) full-HD Super AMOLED- skjerm (1920 x 1080).
  • 32/64 GB brukerminne+microSD (opp til 64GB).
  • Android 4.3 (Jelly Bean).
  • Kamera med 13 megapiksler, BSI Sensor, autofokus kamera med Smart Stabilization,
  • LED Flash(High CRI), og Zero Shutter Lag.
  • Galaxy Note 3 er 151.2 x 79.2 x 8.3mm og veier 168g.
  • Standard batteri, Li-ion 3,200 mAh. Galaxy Note 3 har KNOX.

Bak-dekselet er mykt og har sydd søm og ser svært for seg gjort ut og ligger godt i hånden. Har du ikke bruk for en håndholdt PC riktig så stor som Samsung Galaxy Note III, så bør du heller velge en av de nye modellene som ikke har den ruvende størrelsen.

Husk bare at du gjør som svært mange andre- legg bort iPhone-telefonen, bruk pengene på et produkt som leverer gang på gang og til og med imponerer fra dag en. Bruker mulighetene er ubegrenset.

Skjønnheten kommer i sort og hvit, koster 3995 kr om du velger binding over 12 måneder. Et medium abonnementet er ikke verre 439 pr mnd. Elkjøp butikker på Østlandet har allerede fått Samsung Galaxy Note III på lager.

Løp og kjøp!

 

Kilde: Dinside.no

 

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Pedofile overgripere- bør de gjøres til kjenne i ditt nabolag?

Pedofile overgripere- bør de gjøres til kjenne i ditt nabolag – av det offentlige? Bør pedofile som forgriper seg på...

Lukk