Noen mobiltelefoner er litt bedre enn andre og de som vil ha det beste kjøper enten iPhone 4S. Eller man gjør som svært mange andre, kjøpe den telefonen som er best i de fleste tester, og som ekspertene mener er den absolutt beste mobiltelefonen på markedet, for øyeblikket er Samsung Galaxy S II.

Jeg trengte ikke ny telefon nå, men en god selger fikk meg til å bite på, og jeg angrer ikke et sekund. Dette er langt mer enn en mobiltelefon. Det eneste den ikke gjør er å pille rekene for deg.

 

Med en vekt på bare 116 gram fremstår Galaxy S II som en svært lett mobiltelefon, og de fleste som får prøveholde den tror knapt det står et batteri i, for med såpass stort fotavtrykk (4,3″ skjerm er blant de største på markedet) er det rett og slett oppsiktsvekkende hvor lite S II veier.

Prisen er variabel, men du må regne med å punge ut med rundt 5000 kr (uten abonnement). En pris denne telefonen er verdt til fulle.

Foto: Privat

Jeg er litt over snittet interessert i nye duppedingser, og mobiltelefoner som er så til de grader full av fantastisk teknologi gir muligheter til å sitte i timevis, bare får å sjekke ut alle finesser og muligheter som finnes i denne veldig store, lette og vakre mobiltelefonen.

Foreløpig er det solgt mer enn 350 millioner av Samsung Galaxy S II.

LØP OG KJØP!

http://www.dinside.no/869079/samsung-galaxy-s-ii-%28s2%29

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Wolves forsterker kraftig- Roger har signert!

Roger Johnson Foto: Skysports.co.uk "Brummies" Roger Johnson signerte onsdag for Wolverhampton Wanderers en 4 års avtale Verdt i underkant av £7...

La barn være barn så lenge som mulig

  BARN ER VERDENS VIKTIGSTE Jeg mener at barn bør få være barn så lenge de selv ønsker det. De...

Lukk