Arsenal selger unna spillere, og til sommeren kan en æra være over, idet vi tror at Arsene Wenger gir seg som manager. “The Gunners” sliter mer enn på lenge, og det er all grunn til å tro at det blir flere omrokeringer.

Spillere kommer og spillere går, men det er sjeldent å se så store navn bytte klubb i overgangsvinduet midt i sesongen.

Alexis Sanchez (29) har signert en fire og et halvt-årskontrakt med Manchester United, ukelønn £500.000. Henrikh Mkhitaryan går motsatt vei, som endel av avtalen. Uniteds best betalte spiller der altså, med en årslønn på pene £14 mill etter skatt. En avtale som ifølge britiske medier er verdt hele £180 mill. 

Vi vet at Pierre-Emerick Aubameyang er linket til Arsenal, og den avtalen kan gå i orden nå når to spillere har forlatt Emirates Stadium.

Theo Walcott har signert for Everton og Big Sam Allardyce kontrakten skal varer over tre og et halvt år, prislapp £25 mill. Ukelønn £110.000. Walcott gjør alt for å komme til VM i Russland, med England, og byttet klubb etter 12 år med Wenger og co.

Snart 30 år gamle Alexis Sanchez er klar for Man Utd Foto: Wikipedia.org

Vi tar med noen hete rykter fra ryktebørsen som handler om lag fra Premier Leagues øvre halvdel, ett par uker.

Chelsea ønsker å kjøpe forsvarsspilleren Emerson fra Roma.

Manchester City, den suverene serielederen, snuser på den brasilianske midtbanespilleren, Fred, som spiller for Shaktar Donetsk i Ukraina.

Liverpool gjør alt de kan for å legge en gullkantet kontrakt på bordet, slik at Emre Can (24) blir værende på Merseyside. Tyskerens kontrakt går ut til sommeren, og har vært linket til Juventus i lang tid.

/2017/arsenal-i-opplosning/

José Mourinho kommer til å forlenge med Manchester United. Hans kontrakt går ut neste år, men det er forventet at vil vare til 2021.

Tre lag i det engelske ligasystemet nekter å tape fotballkamper. Blackburn har ikke tapt på 15 kamper i League One, Liverpool har ikke tapt på 14 kamper i Premier League og Wolves har ikke tapt på 13 kamper i Championship. Vi vet selvsagt at Manchester City har kun ett eneste tap på 23 kamper, siden de måtte se seg slått av nettopp Liverpool nylig.

Paul Lambert har tatt over som manager for Stoke, etter at Mark Hughes fikk slippe flere lidelser.

Vargas12.com følger engelsk fotball for deg, følg oss gjerne på Facebook.

 

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Nora Mørk-bildene delt i håndballmiljøet

Nora Mørk-bildene delt i håndballmiljøet. Hele Nora Mørks nærmeste familie er direkte oppgitt og fryktelig lei seg, over nyhetene om...

Lukk