Sarromaa slakter nordmenn i Syden som Harry! Kvinneaktivisten, forfatteren og selvdiggeren Sanna Sarromaa synes åpenbart at det har vært for stille rundt egen person.

Da forsøker hun å provosere på seg nordmenn ved å kalle Gran Canaria-ferierende nordmenn for Harry.

Hun lykkes og fryder seg over det i følge VG.

«Charteer-feber» på TV3 har gjennom en årrekke vist hvordan mange nordmenn opplever de spanske øyene. Via Svein Østvik og Hilde Skovdahl har vært reiseledere foran kamera i dette programmet, og bydd på deg på godt og vondt.

Selvsagt reagerer de på uttalelsene til feministen med den giftige tungen.

I fjor høst mobbet hun nordmenn for å «Tenke på seg selv som verdens snilleste.» Og i fjor vår slengte hun med leppa mot de aller fleste nordlendinger, da hun besøkte Alta. Hun valgte å kalle dem idioter alle sammen.

Sarromaa slakter nordmenn i Syden som Harry!

Høyborgerlige, Sarromaa, er god på en ting, det er å provosere, og det er det hun lever av.

Å kalle nordmenn for Harry, idioter og godtroende, tror jeg de fleste lever godt med. At Saaromaa, som tidligere politiker i Venstre, på Lillehammer, valgte å bli provosert over en handicapet gutt med Downs og autisme, med to assistenter i et klasserom for vanlige elever – forteller vel hvilket menneske det her er snakk om.

Gutten det handler om heter Filip, og vil være i en vanlig klasse. 

En kvinne med for stort selvbilde, en kvinne med forhøyet selvbilde og som slenger rundt sine meninger. Kun for å provosere.

Ei skikkelig drittkjerring, med alt for høye tanker om seg selv. Heldigvis er hun ikke politiker mer, den jobben ble for stor for henne. Nå velger altså Sanna Sarromaa å bruke tid på nordmenns vaner i Syden. Hun har bevis for at for mange nordmenn spiser kjøttkaker og ertestuing, og at nordmenn klapper idet flyet lander på flyplassen.

– At man lar seg provosere over en en person som lever av å terge nordmenn er en ting, men her han man altså med en kverulant å gjøre. Et kvinnemenneske som elsker å skrive og fortelle det folk flest lar seg provosere over. Her burde avisene først og fremst la være å trykke oppgulpet.

Hva har en mislykket Venstre-politikers meninger å si, og hvor viktig er det hva hun mener?

Nordmenn er kanskje litt sidrumpa og rare, men hva så? Hva har andre med det å gjøre? Svensker og finner vel ikke det spor bedre enn oss. Dessuten drikker finner og svensker minst like mye som nordmenn i Syden.

I Norge er det heldigvis ytringsfrihet, og Sarromaa må få mene hva hun vil. Men når fokuset på ytringene nesten uten unntak kommer for å irritere og provosere, faller de til slutt på sin egen urimelighet. Jo flere ganger hun åpner kjeften – jo mindre viktig blir det hun sier.

For hvem er vel egentlig Sanna Sarromaa, som påberoper seg retten til å «hate» alle nordmenn og deres gjøren og laden? En selvutnevnt superfeminist, en besserwisser og blogger som har feil fokus. Gi din stemme i dette innlegget, og kommenter gjerne i kommentarfeltet.

En gutt med autisme Sanna, har like store rettigheter som deg. Slik er det nemlig i Norge.

Kilde: VG.no

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Innvandring – barnebrud på 10 år, har sex med sin mann – ok?

Innvandring - barnebrud på 10 år, har sex med sin mann - ok? Er det ok, og klarer du å...

Wolves inn i en ny krise – ingen vil ha den tradisjonsrike klubben!

Som Arne Ball Scheie sa en gang som kommentator for NRK på Molineux: "Wolves har alt, bortsett fra et godt...

Lukk