Forelskelsens rus er for noen den aller beste, kanskje det er derfor det er så smertefullt å ha kjærlighetssorg. Å ha suksess i samlivet med en partner er knallhardt arbeid. Fra begge.

Tar man hverandre for gitt så kan det være starten på slutten.

Uansett hvordan du velger å leve ditt liv som singel eller i et forhold så bør du kanskje legge deg på minnet at du ikke er ung for alltid. Det kommer dager der du kanskje trenger å bli elsket, forstått og bli sett av noen som bryr seg.

Et tilfeldig møte for tilfeldig sex etter en fest på byen har kanskje sin sjarm en gang i blant, bare for å få vite at man har draget, men det gir ikke grunnlag for så mye mer.

Ønsker man en partner så bør man gå grundig til verks. Man bør vite hva man ønsker og på hvilket grunnlag. Vil man virkelig prøve nok, så vil du lykkes. Om du velger å legge ut en profil av deg selv så er det ting man skal huske på.

Ikke overdriv om deg selv, dropp de vanlige frasene som at du «elsker turer i skog og mark». Snakk fra levra, vær deg selv og forlange det samme tilbake. Begynner noen å snakke om penger og i tillegg ønsker å låne. Trekk deg ut. Noen er dessverre ute etter rask profitt på uærlig vis.

Om du som kvinne ønsker en mann som kan hjelpe til i huset, skifte dekk på bilen din og gjøre «handyman» ting som du ikke klarer, så er det feil grunnlag for å finne seg en kjæreste.

Om du som mann ikke tør å kjenne på følelsene dine, og leter etter en kvinne som kan hente øl for deg, lage maten din og være klar når du ønsker det,så er også et syltynt grunnlag for å oppnå suksess.

Et forhold er basert på gjensidig tillit, respekt, kjærlighet og felles mål. Om man ikke har de fleste av disse kriteriene så bør man kanskje helle være alene.

Å bli betingelsesløst elsket av et annet menneske er kanskje den største gaven man kan få. Muligens en kvalm klisjé, men mulig er det veldig riktig og.

Har du vært skikkelig forelsket engang så glemmer du det aldri.

«Mange finner lykken i nattdating. Match.com er en portal hvor mange nye par treffer hverandre hver eneste dag.

Bruk livet ditt riktig, finn den rette for deg. Det er en der ute som venter på deg…

 

Vargas

I samarbeid med Match.com

nb_NO
en_GB nb_NO

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Har du hatt sex på offentlig sted?

Mange tenner på å bli sett når de er midt i en het hyrdestund. Noen velger Opera-taket, andre velger parker,...

Må man være vakker for å fortjene en kjæreste?

Å være alene er en ting. Fint om det er det man vil. Noen velger å leve livet alene, eller...

Lukk