Savner du en kjæreste? Hvorfor har du ingen kjæreste du som er så flott? Vil du kanskje aller helst være alene og heller bare ha en fucking good friend?

Sommerferien ble kanskje ikke helt som du hadde planlagt? Alle vennene dine har kjæreste, du trodde du hadde en i kikkerten som heller ble sammen med den dritt venninna som gikk bak ryggen din?

Slik kan sommeren ha fortonet seg for noen, men fortvil ikke. Du begynner på skolen igjen til høsten, der vil det åpne seg nye muligheter, du vil møte spennende mennesker og potensielle kjærester. Det er kanskje nettopp da du bør bruke god tid på å finne den rette for deg, den som kan bli en klippe i livet ditt i uoverskuelig framtid.

Lykkes ikke det kan du selvsagt gjøre som mange andre har lykkes med, å søke og finne den rette på nett. Her er noen få tips som kan være med å endre livet ditt for alltid.

 • Lag en profil du kan være stolt av
 • Vær alltid ærlig, luk ut skrivefeil
 • By på deg selv, men ikke smør for tykt på
 • Legg ved flere bilder- som kan gi et godt bilde av hvem du er
 • Ikke la din profil bli en dagbok, noe må være igjen til det første møte
 • La også kallenavnet og åpningssekvensen si mer om deg som menneske
 • Bruk humor, men ikke bli for ivrig
 • Vær oppmerksom på falske profiler
 • Kommer tema ‘penger’ opp i en tidlig fase bør du være på vakt
 • Ikke vær for kravstor med dine ønsker, vær realistisk
 • Felles interesse er ikke et ‘must’, men kan være et «springbrett» til et vellykket forhold
 • Vær sikker på om du er klar for å få et ‘bonusbarn’ eller ikke, før du er ferdig med profilen
Savner du en kjæreste?

Savner du en kjæreste?

Fra du er ganske ung kan du oppleve å være opptatt av forelskelsen og det den gjør med deg og kroppen din. Den aller første gang hjertet gløder og pulsen øker- setter seg i sjel og sinn.

Du glemmer det aldri. Neste gang kan også være verdt å huske, men da har du allerede litt erfaring og vet hva du ser etter og hva du blir fornøyd med.

– Kanskje oppdager du at det ikke var en av det motsatte kjønn du lette etter, men en av samme? Kanskje var det bare nysgjerrighet, eller var du en som lett kunne forelske deg i begge kjønn?

Følelser for andre er en positiv egenskap, å tenne på andre er en snev av nødvendighet, det er slik vi mennesker overlever på denne planeten, ved å formere oss.

Du kan selvsagt uansett velge å forelske deg og bli sammen med en av samme kjønn- og i tillegg være stolt av det.

Vi er flokkdyr og trives ofte sammen med andre mennesker, ikke alltid, men veldig ofte. Nettopp derfor skal også du gjøre ditt for å finne den rette for deg. En du kan le og gråte sammen med, en å reise, sove, spise, trene, krangle og leve sammen med.

Livet er for kort til å være ensom, noe du heller ikke fortjener.

Heldigvis vet ikke så mye om framtiden, men det du kan endre på eller få gjort noe med i ditt liv, er å finne noen du ønsker å dele det med. Livet er for de fleste en berg og dalbane med opp og nedturer, sorger og gleder.

Da kan det være fint å ha noen å dele dette med. En å snakke med, en å lytte til og en som lytter på deg når du har noe på hjertet, om det er tung eller lett å berette.

En som kan gi deg glede, kjærlighet, trygghet, kanskje barn når tiden er moden og en som beriker livet ditt og som gir deg glede av å være nettopp den du er.

Et godt og langt forhold kommer ikke av seg selv, det er hardt og intensivt arbeide som kreves for å lykkes, fra begge.

Neste sommer kan bli den beste for deg- noen gang. Da er det kanskje du som sprudler over av forelskelse, da er det kanskje du som ikke har nok timer i døgnet til å få gjennomført alle aktiviteter, du og din elskede har bestemt dere for å gjøre. Sammen.

Verden er ikke stor, men det finnes så mange mennesker på kloden at det er behagelig å tenke på – der ute et eller annet sted, sitter det en person og venter på deg …

Det er best å være to.

Vargas

nb_NO
en_GB nb_NO

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Ebola-viruset, blir du smittet dør du!

Det svært farlig og smittsomme viruset Ebola er på vei til å eskalere, nå er det ikke lenger under kontroll....

Southampton- Ingen krise å selge mange!

Southampton- Ingen krise å selge mange! Ingen lag med nesten £100 millioner på bok er i noen form for krise....

Lukk