28. episode av Paradise Hotel Danmark 2013

En av hotellets blondiner blir plutselig midtpunkt for all taktikkprat, og hun er som alltid skikkelig forvirret. Men ingen ser hva to av hotellets gutter pønsker på foran kveldens seremoni.

Selv jentene fra deres egen gruppe er sjokkerte over at guttene har gått bak ryggen på dem. Spørsmålet er om jentene virkelig er så uskyldige som de later som.

Paradise Hotel, hotellet med ekte fyllekuler med de kuleste menneskene som gir deg perfekt underholdning, akkurat som du vil ha det.

Har du fulgt med på Paradise Hotel Danmark, så er du kjent med alle de forskjellige personligheter på et av verdens vakreste hotell.

De som var med fra start i Danmarks Paradise Hotel, som ble spilt inn etter den norske utgaven, er disse deilige og vakre menneskene. Øverst fra venstre: Kasper, Martin, Kristoffer, Anis og Alexander. Nederst fra venstre: Camilla, Mette, Anna og Malene.

Vil du være med på Paradise Hotel neste sesong med den norske serien der smellvakre Triana Iglesias er programleder? Da finner du søknadsskjema i dette innlegget.

Forutsetningen for å bli trukket ut er at du er mellom 20 og 35 år, singel og ledig i opptaksperioden 1. januar til 15. mars neste år.

Paradise Hotel sendes i hele Norden der både svenske, danske og norske deltagere er med i hver sin serie over 10 uker.

TV3 er nå i startgropen med å se på mulighetene for å slå sammen to eller flere nasjoner som det med stor suksess er prøvd ut i reality serien «Big Brother» tidligere.

Mulig er dette neste sesong store overraskelse for deltagerne, at det plutselig kommer inn danske eller svenske gutter og jenter?

Har du spørsmål om Paradise Hotel, bruk kommentarfeltet.

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Samlivsbruddene eksploderer etter sommerferien

Har du gått til sommerferie med åpent og positivt sinn, eller ser du det som et mareritt å være sammen...

Therese Johaug produsent av sexy truser

Norges ski-prinsesse, selveste Therese Johaug (25) kan være hovedleverandør av blant annet truser til landslaget før OL-sesongen i 2014 som...

Lukk