Se det siste intervjuet før bruddet mellom Tone og Aksel. Hva skjedde egentlig i Sverige? Tone og Aksel ser tilsynelatende lykkelige ut sammen på Tones promo-fest for sin egen kolleksjon bare noen dager før hennes deltagelse i Slagerfestivalen. 

Tone Damli ble avbildet i mange magasiner og aviser der hun kysser Erik Segerstedt på munnen etter at de framførte sin låt  «Hello goodbye» i semifinalene for den svenske MGP. Man kan selvsagt bare spekuler i om det kysset var en direkte faktor, eller at det ligger noe mer bak.

24 åringen har også et meget godt øye til en annen svensk Erik. Nemlig Erik Saade. De to gjorde slageren «Imagine» sammen, ei låt som er vist hele 3.6 millioner ganger på YouTube siden juni 2012. Er man av den sjalu typen kan det selvsagt bli for mye «Erik», det blir bare spekulasjoner.

Bloggeren Christian Burmeister «voldtok» Tone og Aksel verbalt i et blogginnlegg Tone gikk rettens vei for å få fjernet. Det lyktes hun med, og saken er enda ikke ferdig behandlet.

Se det siste intervjuet før bruddet mellom Tone og Aksel.

Norges største kjendis-par var svært mye i media og virket lykkelige sammen. Ryktene har gått på at det skal være utroskap som er årsaken til bruddet, et brudd som kom som lyn fra klar himmel for de fleste som har fulgt paret siden de ble sammen i 2009.

Tone har snakket i media og bekreftet bruddet. Hun har også innrømmet at hun har det vanskelig, men skal komme gjennom den vanskelige tiden. Aksel Hennie har ikke kommentert bruddet offentlig.

De to profilerte kjendisene vil du garantert høre mye om i tidene som kommer. Kanskje er det håp for Tone og Aksel finner sammen igjen? Det ville i så fall skapt mange nye overskrifter og førstesider hos den kulørte presse, i aviser og hos bloggerne som følger kjendisene.

Kilde: Se og Hør

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Slagerfestivalen et fullstendig kaos- her er Sveriges bidrag

Sverige skal som kjent arrangere årets "European Song Contest" eller Melodi Grand Prix som mange liker å kalle det i...

Kåt og gravid? En naturlig del av det å være svanger

Mange nordmenn ser på det som svært tabubelagt å skrive om, og i hvert fall snakke om det å være...

Lukk