Nå er det ikke lenge før det braker løs igjen! Norges mest utskjelte Reality-serie endelig tilbake. Sosiale medier, TV og ukeblader flommer over av stort sett negativ reklame og omtale rundt «Paradise Hotel, deltagerne og hvor idiotisk dette programmet er. Sannheten derimot er en helt annen. 

Paradise Hotel er elsket og hatet, men mer populært enn noen gang. Snart får du se ditt favorittprogram hver uke dag i to måneder, det er bare å glede seg. I mellomtiden kan du sende inn en søknad om å få lov til å dra til Mexico for å være dommer. Du kan være med å avgjøre hvem som skal kåres til Miss og Mr. Paradise Hotel.

Her er finner du hvordan du kan delta.


De som er har meldt seg på må være mellom 20 og 35 år, singel og i tillegg tilgjengelig helt til 15. mars når opptaksperioden er over.

– Sannsynligvis vil det på ny være mange tusen søkere, og på ny vil det være Norges mest sexy programleder Triana Iglesias som styrer det hele med trygg hånd som hotellsjef på det flotte hotellet som ligger på Puerto Vallartas kyst, som er et meget populært feriested utenfor Mexico.

– Om du er smart, velger du å like vår Facebook side for å få vite siste nytt om hvilke deltagere som nå er i ferd med å pakke kofferten for å reise til et av verdens vakreste strender og et magisk Hotell, som skal være deltagernes hjem i lang tid. Via vår Facebook-side vil du få det siste innlegget som gir deg absolutt siste nytt.

Heldigvis er det enda Norges mest sexy programleder, evig unge og smellvakre Triana Iglesias som for 6. gang skal styre showet. Triana reiste nylig på ferie til Jamaica med kjæresten før turen går til vakre Mexico.

Premiere på Paradise Hotel er ikke fast satt (tidlig i mars), men om det blir som i fjor så vil det hele starte så snart TV-innspillingen er gjort. Hvem deltagerne er, hvor gamle de er og hvor de kommer i fra samt premiere dato vil du finne først på denne bloggen. Vi lover å gi deg absolutt alt som er verdt å vite om Paradise Hotel 2014.

Vinnere i sesongen 2013 ble Tina Skovdal og Sander Johansen Kalstrup.

Snart presenterer vi samtlige deltagere for Paradise Hotel 2014! Følg med!

 

Foto: Flickr/ Niclas Skold

Vargas

nb_NO
en_GB nb_NO

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
KREFT- en fånyttes kamp mot en lumsk sykdom

Du har hørt om den i mange år, du har opplevd venner, familie kanskje en søster eller bror eller en...

IDOL 2014 -Meld deg på nå!

Da er det klart at IDOL-sirkuset ruller videre. Stian Blipp er heldigvis programleder for årets sesong, det samme er alle...

Lukk