Se de imponerende Influencerne gå på pub – som spøkelse! Noen Influencere er mer kreative enn andre, det gjør dem også mer populær enn andre. Se The MFL Show gå på pub, utkledd som spøkelse i denne hysterisk morsomme videoen. Du tror det ikke engang når du ser det.

Å bli stor på YouTube tar tid, men The FML Show har rukket å få mer enn 35.000 følgere på litt over ett år, fordi de har jobbet hardt og målrettet mot å få en stor fanbase så raskt som mulig. Det har kjæresteparet, Fredrik og Marthe lykkes med – Big Time.

Nå og i bare noen få timer til, kan du handle hoodie og T-skjorte på TheFMLShow.no, sjekk tøyet ut i denne linken, men vært rask med å bestille.

Årsaken er en rekke videoer med humor og god stemning, du kommer til å le så du gråter om du ser denne videoen, en av de to, kler seg ut som spøkelse og går på pub. Ikke bare for en stakket stund, men hele dag vandrer de rundt i Norges største by. Snakk om å bjuda på.

Humor er kanskje noe av det vanskeligste man kan drive med, men treffer man sitt publikum, kan man ha lagt gullegget. The FML Show driver ikke bare med humor, du finner alvorlige videoer også, i tillegg har kjæresteparet viktige budskap til ungdommen, at det er viktig å se på seg selv som verdiufull og bra nok.

Se Influencer gå på pub – som spøkelse!
Foto Copyright : Marthe fra The FML Show

Se Influencer gå på pub – som spøkelse!
Foto Copyright The FML Show

En ting er å treffe et krevende publikum, som helst skal komme tilbake for å besøke neste video med åpent sinn og trykk liker, noe annet er det å få en jevn strøm av seere som skal like alt som kommer. Det er ikke bare vanskelig, det er direkte imponerende, når vi vet hvilke markedskrefter som råde i underholdningsbransjen i dag.

Det er ikke bare HBO og Netflix, det er en hel haug med gode TV-kanaler som bruker millionbeløp på å underholde oss, det er bøker, film, serier, strømmetjenester nettaviser, papiraviser, bloggere, kino og andre Influencere. Det finnes tusenvis av gode grunner til å finne annen type underholdning, men snart 40.000 mennesker følger altså The FML Show, på YouTube – hver dag.

Ser du denne videoen, skjønner du kanskje hvorfor.

I bare noen få dager til, kan du handle ganske så eksklusivt via denne linken, klær fra The FML Show, for å bli med i familien som blir større og større for hver dag. Om få år, kan T-skjorta eller hoodien du kjøper være verdt mye penger. Har du råd til å la være å handle? Det er mindre enn to dager igjen til salget stopper, så du bør handle så raskt du kan om du skal få tak i dette unike tilbudet fra The FML Show.

Som du ser i fra bloggens hovedside, oppfordrer vi alle våre lesere til å slå i bjella eller trykke på linken. Der får du muligheten til å abonnere på alle de neste videoene fra The FML Show, slik at du ikke får glipp av det vennene dine snakker om i morgen.

Se Influencer gå på pub – som spøkelse!

Marthe og Fredrik er i ferd med å ta store steg opp og fram blant de største Influencerne i Norge. Er du villig til å gå på pub og rave gatelangs i Oslo, kan du være villig til å gjøre mye rart for å engasjere et stadig større publikum.

Midt i mai 2019 har en håndfull videoer av The FML Show bikket 100.000 seere. Den mest populære videoen, handler om Instagram og har bikket over 155.000 og drøyt 6,2 millioner avspillinger på videonettstedet YouTube, forteller alt om deres enorme popularitet.

Se ikke bort fra at Marthe og Fredrik blir å se på andre plattformer enn YouTube om ikke lenge. Det er tøft om plassene i underholdningsbransjen, men har du pakka, er litt heldig og kommer innenfor der det skjer – vil nok The FML Show være i din spennende underholdnings-portefølje, i mange år framover.

Husk å bestille deg kul hoodie før det er for sent!

Vargas

Tags: genser T-skjorte, Humor, Influencere, Oslo, populær, pub, spøkelse, The FML Show, YouTube

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Instagram-bildene du elsker!

Instagram-bildene du elsker er mer populære enn alle sosiale medier til sammen. Facebook, bloggere, Twitter, Snap og nettavisene sliter alle...

Fem tips til den perfekte middagen 17. mai!

Fem tips til den perfekte middagen. Når du er sjef på kjøkkenet er det smarteste du gjør å bruke så...

Lukk