Deltagerne, hotellet, konkurransene, klippene, parene, klingene, festene og alt som ellers skjer i hver eneste episode og hver eneste minutt vil du få her på vargas12.com.

Det viktigste du kan gjøre nå er å registrere deg som «follower», slik at du ikke går glipp av hendelser som alle vennene dine kommer til å snakke om i mange uker framover.

Paradise Hotel er stedet det skjer, ikke glem at det er TV3 som sender alle episodene direkte.

Du er sikkert veldig opptatt av når sendingene starter? Vel, det får du vite om du følger med daglig i  våre Paradise Hotel innlegg som vil komme oftere enn du tror!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qyUlm-RXT8w[/youtube]

PST!: Går du inn på Paradise Hotel sin offisielle Facbook side og klikk liker, kan det fort bli en konkurranse der, om å vinne billetter til Justin Biebers konserter i Norge i april. Tror du dette er en fleip?

Tør du å la være å sjekke?

Snart kommer Norges deiligste og mest sexy programleder Triana Iglesias (30) til å presentere deltagerne på TV3.no, de vil også selvsagt bli presentert på denne bloggen.

Følg med, det er jo her det skjer!

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Tangeruddampen, de ekte heltene er tilbake!

De ekte heltene er de du kjenner fra Tangerudbakken Borettslag. Bjørn Terje, Cecilie, best kjent som sexy Jenny, Hege-Anette, Hans og Olav. ...

Hvorfor unner du deg ikke det beste av alt- komplett lykke!?

Ok at de fleste orgasmer varer i noen få sekunder til kanskje et halvt minutt, men det er allikevel et...

Lukk