SE MUSA TIL MISS NINJA/FITFAGER!

USENSURERT NAKENBILDEBILDE AV MUSA MI NEDERST I INNLEGGET (IKKE SCROLL NED OM DU IKKE TÅLER Å SE EN NAKEN MUS) ADVARSEL: 18 ÅRS aldersgrense, minst!

SE MUSA TIL MISS NINJA/FITFAGER!

 Foto: MissNinja.Blogg.no

Kanskje Norges råeste blogger, nå med ny og enda bedre blogg, legg den inn blant dine favoritter!

SE MUSA TIL MISS NINJA/FITFAGER!

MISSNINJA.BLOGG.NO

Som du sikkert vet, så er vargas12.com en blogg for alle, og vi kan av åpenbare grunner ikke vise musa her på bloggen, men du har i hvert fall fått dagens beste råd, følg Missninja, på blogg.no slik mange tusen andre gjør. Hver eneste dag. (Musa kan du selvsagt se på MissNinja.blogg.no.

Vargas12.com er bloggen som tør å skrive om det mange snakker om i morgen, enten det er om kjendiser, selvmord, sprutorgasme, bloggere eller andre tabubelagte temaer. Vi har skrevet 6200 artikler om alt fra kåte gravide til Norges mest sexy blogger.

Vi er i ferd med å skrive de neste 6000 innleggene, alt du har å gjøre, er å følge oss Facebook for daglige nyheter. Du tror det nesten ikke engang når du leser det.

Du må gjerne også følge oss på Instagram, det gjør du helt nederst på bloggens hovedside.

Takk til fantastiske, Miss Ninja, som er den herligste bloggeren i Norge, som tør å være seg selv på godt og vondt, der andre feiger ut.

Vargas

Tags: Miss Ninja

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Kåt, dagen derpå?

Kåt, dagen derpå? Man kan ikke vite årsaken til det, ikke er det nok forsket noe særlig på eller, men...

Manchester United- Vidal i bytte med Mata?

[Daily Express] Juventus to ditch Vidal's £27.5m price-tag for straight Mata swap in January: MANCHESTER UNITE... http://t.co/ky3uijSuyY — Kicau ManUtd...

Lukk