Se VIDEO av jentene på «Kungarna av Tylösand». Jeg mener det alt for lite sex på TV, men dette handler ikke så mye om sex. Men fyll, tull og tøys og et vulgært språk som ingen er interessert i,  Jeg synes det er helt riktig av de involverte TV sjefene og IKKE sende dette mølet, og jeg tar med et videoklipp av noen av jentene i serien til skrekk og advarsel. 

Dette beriker ikke TV  kvelden for noen, vil jeg tro.

Skandaleserien «Kungarna av Tylösand» har skapt overskrifter allerede før den har kommet på svenske TV-skjermer. Rølpe-TV er kommet for å bli i Norge, som i Sverige.

Rønningen sier han bare har sett litt av TV-serien som har premiere på svensk Kanal 5 åttende september, men at han satt igjen med mange spørsmål.
– Uansett hva slags TV-program du lager så må du bruke hodet i klipperommet. Det mest kontroversielle i «Paradise Hotel», for å ta vårt program, har forblitt i klipperommet, sier programdirektør Trygve Rønningen i TV3 til VG Nett.

– Da TVNorge brøt grenser med «BigBrother» for mange år siden, så traff det bredt fordi publikum ønsket at grensene skulle brytes. Man kan ikke fortsette å bryte de samme grensene med mer sex og alkohol, sier Bergestuen.

Videoen av jentene på «Kungarna av Tylösand» er selvsagt populær, men det er fordi vi nordmenn, svensker og dansker, elsker dyneløfting, sex i det fri og å sniktitte på andre. Det er derfor Big Brother ble så stor i sin tid.

– Det finnes en grense for alt, også på TV, mener Rønningen, som er svært tvilende til at TV3 ville vist «Kungarna av Tylösand» i Norge.

Heller ikke TV-sjef i NRK, Arne Helsingen, ville gitt klarsignal for en slik serie. Rønningen får støtte av kommunikasjonsdirektør Svein Tore Bergestuen i TVNorge.

Er det ikke nok dårlige reality serier om vi ikke skulle måtte se på dette i tillegg- Takk til Rønningen og Bergstuen for kloke og riktige valg.

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Har du selvtillit nok til å barbere av deg håret?

Tør du å shave av deg alt? Det er mer "in" enn på lenge og noen gjør det med stil- andre...

Høyre fram FRP tilbake

  Høyre vokser med 2,3 prosentpoeng, mens Ap faller med 1,9 prosentpoeng på målingen Synovate har gjort for Dagbladet i...

Lukk